Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li platiti za ciscenje fasada?
Samo pi dzepu i po glavi pendrekom
UgasitiHBforum halo glupsone ovo se desilo sinoc u osam kakve veze ima dan državnosti sa ovim
Šteta što nije stara policija, da im kosti lomi mjesec dana. Kakvi ultrasi, kakvi navijači, nadandareni klošari sve.
aaaa jest ih fino vidit tako poplaseni upisani usrani od straha... sad fino svakome po 100km kazne, cetke u ruke i da su sve fino prefarbali... za zid spremni hahahahha
Jaka drzava.......oslobode ubice triba je uki ut
Njih će Čovke nagraditi sve jednog po jednog...
Trebalo ih je malo vezat lisicama za radijator i da tako prenoće u policijskoj stanici. Sutradan bi bili puno pametniji.
Dobar degenek pa iza usiju
I tebi isto
Treba ih propitati, možda šta znaju o rušenju PARTIZANSKOG groblja?
Zakon o huliganstvu pod hitno . Sto bi Margaret sada trljala ruke
Čovičeva čestita(ustaška)mladež
Draganova naci mladež
Kanister bezina politi i zapaliti gamad. Steta benzina.. al halal bilo.
Sta znaju ova djeca o životu mimo onoga što ih nauče njihovi odgajatelji. To su te evropske vrijednosti koje nam se nude. A šta su zaista evropske vrijednosti? "Evropa odveć ima visoko mišljenje o sebi..." Njihova zaostavština nije nešto čime se mogu pohvaliti. Dva svjetska rata su krenula iz Evrope, stotine poginulih, kolonijalizam i otimanje bogatstva,zatim Queer ideologija, alkohol, prostitucija... To su te evropske vrijednosti i naše komšije su opravdano nosioci istih.
Ovo oni mladi nacisti s juga Bosne i Hercegovine što partizansko groblje svake godine po roditeljskim željama devastiraju?
Stoka sitnog zuba..
Jednoga dana kada prodje sve Autoputa sjecat ces se
Slabo ih tuku čim ovaj smije skinut ruku sa potiljka da nosinu obriše!!