Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakoni su generalno dobri, vec nije dobra kaznena politika. Sud prihvati sporazum jer mu je lakse, zasto bi pisao presudu i obrazlagao. Nikome vise nije to parvde. Jedno je pravo, a drugo je pravda koju izgleda niko ne uzima u obzir!
*double facepalm* A ko je napravio sporazum? Naravno da će sudija prihvatit sporazum kad imaju normu od 150 suđenja godišnje ako hoćete rezultate zaposlite još sudija, smanjite im plaću i normu i, voila, nema više sporazuma.
Malo brate,malo !
Ova ga preklala, kolko li ce dobit ovaj iz Kaknja i on je zaklo? Mozda manje posto je zena:(
Dobra kazna, da hoće ovako strogo na ICTY!
...obrni ,okreni, ljudski je život pojeftin...
Premalo je 14 god. da ga hebes, pa ona ja preklala covjeka. Za to se treba odma 2-3 dozivotne robije pa da nema ni pomilovanja.
dobro je dobila ista kakav je zakon...i oni zapalise zenu pa i danas hodaju slobodno...