Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko misli daje pozar slucajan nekmi opali minus
Evo glupana koji i uz pozar veze SDA. Moze naravno biti i slucajno ili naplata od osiguranja sto mi je opet malo nevjerovatno kod ovolike stete ima da se dobro nateze sa osiguranjem koje ce svim sredstvima pokusavati da ne plati stetu. Osim toga osiguranja salju kod ovolikih steta profesionalce koji utvrdjuju uzrok i ukoliko se dokaze namjerno postavljanje pozara slijedi umjesto isplate jos i tuzba za pokusaj prevare
NEK VAM GA UGASI HALID MUHIC ONAKO KAKO JE ZNAO KUPIT IZBORE.
Nema nikakve sumnje da požar nije podmetnut! Ovaj objekat je MORAO IMATI AUTOMATSKO GAŠENJE POŽARA!!! Sigurno je da se NIKAD neće pronaći pravi uzrok požara!!
Ne mora automatski znaciti da je podmetnut namjerno, mozda je neki od radnika slucajno izazvao pozar
Da, a to nema veze sa obaranjem cijene jer su ovi pogoni davno privatizovani "Tvornica montanih kuca Krivaja" i "Krivajahomes" su u vlasniku poznatih zavidovićkih budža "Biga". Trebamo zahvaliti Bogu što požar nije zahvatio salon namještaja jer bi šteta bila puuno veća.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
katastrofa za radnike kod nas u tomislavgradu je bio slican slucaj privatne pilane i tvornice koja je izgorjela do temelja bile su price da ima osiguranje da je ovo ono a nakraju nista od toga struja je izazvala pozar ali uz napor vlasnika i radnika uz minimalnu pomoc zupanije tvornica opet nakon 4mjeseca opet radi nadajmo se da ce i ova uspjesno biti obnovljena i zaposlit i vise od 200 radnika SAD SE POLITICARI TREBAJU DOKAZATI I POMOCI
#sparinasvunocnisamokasklopio
tuga
SDA PIROMANIJA . . . jašta, samo se zapalilo, Isto kao što su se same od sebe razni prijeratni giganti popljačkali, prodali u bescijenje, radnici otjerali i doveli na rub gladi da rove po kontejnerima, itd. itd. JEL TO 100.000 RADNIH MJESTA BAKIRE !??? Šta si radio zadnjih 20 godina Bakireeeeeeeee . . . krao si od radnika Bakireeeeee . . . krao si od djece inavalida Bakireeeeeeee . . . od djece šehida si krao Bakireeeeeeee . . . sjeme ti se zatrlo dabogda !!!
Kada bošnje shvate da jedna fabrika vrijedi više od svih džamija u Zavidovićima, mogli bi doći tobe.
profesionalna vateogasna sluzba....koja izgubi pola rezervoara vode dok dodje na mjesto nesrece
Preporod Bosnjaka uhapsen pod sumnjom da je podmetnuo pozar...
Poslije ovoga neko će privatnu istu takvu firmu otvoriti...slučajno...
Jeli ta fabrika radila ???
Moras biti kreten da se sprdas na racun ovakvog dogadaja!!! Maloumni idiot!
Interesuje me je li taj pogon bio u funkciji i radio ili su onako masine stojale, znam da je na tv stalno bilo Krivaja stecaj, radnici na cekanju i sl.
pogon je radio, i to punom parom,a dio koji je zahvacen pozarom privatizovan je od strane mocne porodice iz Zavidovica.
Braca Mujanovic su kupili taj dio.
Sto nije razjebala politika dotukao je pozar.....namjeran ili ne,potpuno je nebitno vise.
ako kažem da se dobrim ljudima dešavaju dobre stvari, a lošima loše, neće valjati?
Zao mi je pravo, pa sta ce sada ti radnici? tuga