Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je moguce da ispuca 5 metaka na njega, a ne tereti se za pokusaj ubistva? Kakav je ovo jad od drzave i zakona, ako se moze nazvati drzavom uopste.
Mislis da je pucao u njeg?
Čuj tereti se za oštećenje tuđe stvari, pa to jedva da je i krivično djelo, to je kad biciklom udariš u nečije auto, plati štetu i idi dalje. E pa zato ljudi idu odavde, jer se 30 godina čeka ko će skupit hrabrosti pa stvari zvati pravim imenima, pa idući put kad neko kaže ja sam ovo branio imam pravo, da kaže nemas pravo, jesi branio ali si lopov sad i haj u zatvor! Bez toga nemamo šanse!
Ili ga posaljite u zatvor ili u Zadrugu.
Neče 🍏 ispod 🍐
Tik tokeri zaratili
Posaljite ga u neki tunel na koridoru da lopata od sabaha do aksama svaki dan dosta vise zajebancija. Ima kanala kopa se svaki dan.
Pitanje za krezubog bosnju. Koliko bi dobio u iole normalnoj zemlji? Koliko optužbi i koliko zatvora? Oružje. Pucnjava. Pokušaj ubistva. Oštećena imovina... bosnjo glup ko tri topa. Izlazi lik za 24 sata garantovano.
Zašto ovi momci idu lošim putem? Ja bih se trudio biti bolji čovjek od roditelja kao sto su njihovi . Bar bi bili ponosni na onom svijetu.
Očigledno ne znaš za izreku,od zla oca od gore matere.
Za ove smiješne “terete” ide nagodba, namirivanje štete i sloboda. Propast pravde, stid i stamota.
A kao ni jedan od tih 5 metaka nije mogao pogoditi nekog prolaznika? Uzas drzava!
Veliki vjernik
Jesil ti ikada pucao iz pistolja ? Jesam ... A gde si pucao? Na svadbama... A u sta si pucao? U vazduh... Pa jesil pogodio vazduh?!?!
Mali je traumas, hoce da bude ko babo. Pa eto jos malo i zavrsit ces ko babo
Sto macka koti, mise lovi
Šteta pa nije u velikom parku za drvo bačen …
Što ga promaši, hebo tetku svoju, mogla dva idiota manje biti na ulicama Sarajeva.
Da dam...dagada dagada ....rrrrr rrrrrrrrrrRRRR