Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ubistvo dobio tomislav spahovic 6 godina a ovi za pljačku po 11 godina...U kapitalistickim zemljama vise cijene novac nego ljudski zivot
Ma jel. Zamisli tek kako je bilo u Sovjetskom Savezu ili u Kini opljačkaš banku u rukama komunističkog režima, uh kako bi samo više cijenili ljudski život naspram novca. Koja empatija i pravda, jelde.
Ubijes covjeka, 5 godina zatvora. Opljackas banku 10.
@Rabija ja sam davno rekao drzava u kojoj se kriminal isplati, ako te komsija iznervira odes odradis poso odlezis 2-3 god i rijesen problem.
Previse za tako male pare.
nemate se sta cuditi kazni, danas pare sve otvaraju pa su tako i vrijednije od zivota nekog covjeka.
Da ste Dodika ugradili u te pare ne bi niko bio osudjen!
@bosnia95 to je sica za dodu realno
banke kontrolisu svijet jasan je ovo primije, ubij covijeka dobijes znam slucajeva od 2 do 7-8 godina, onaj debil ubio 3 cure sa utom ako se ne varam njih 3 su bile u autu dobio 15 godina, opljackas banku 10 godina jbt...
da nema stranackih policija...smanjio bi se broj pljacki dilera teskih droga kradja automobila i nerjesenih ubistava...
Čuj, Oleg BANDA
Tko ukrade novac od banakra njegovo je kraljevstov bozije-biblija;Evanđelje po luki;poglavlje 7 redak 30
Političari, ilegalne firme pokradu ove pare u roku pd sat vremena i izađu uz uslov i zabrane neke. Ovi ukrali 617 hiljada dobili 40 godina. Sanjin Sefic ubije dvije djevojke na pjesackom prelazu ne ukaze prvu pomoc i dobije 14.5 godina?
puno dobise...ovdje ljude ubijaju pa dobiju 6-8...