Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je tih ljudi koji su izgubili zivote taj dan, ali vjerujte mi ovaj slucaj je u najmanju ruku sumnjiv, ni meni nije bilo jasno dok nisam pogledao sve video snimke sa sudjenja optuzenim za tzv. terorizam. Znaci snimci su bez ikakvih intervencija sa strane, nemontirani...
Sve ovo oko PU Bugojno mi debelo smrdi!! Ovaj lik jest bio mangup, bas kao i Causevic, ali me niko ziv ne moze ubjedit da su bili u stanju da dignu u zrak PU...
Pa sam je prznao da je on licno dovukao kolica s eksplozivom i sta se sad pokajao ? Pa u ovoj drzavi mozes ubiti covjeka i samo slazes na komsiju i opises detalje koje znas a komsija ne zna!
Čuvajte se otrovnih pahuljica iz Konzuma, smetljari nas truju svako malo - ribama, mlijekom, jeftinim sokovima, ko zna čime sve ne, a sad i pahuljicama.
ovom cu klempi usi one odsjec, on mi je rodicu silovo..mamicu mu
Klix ne objavi da je svjedok Adnan Haračiić do svoje 19-te godine u SR Njemačkoj već odrobijao 2,5 godina zbog razbojništva ! Niti da je sud 16.02.2015. obavješten od strane KPZ Zenica da je isti ovisnik o kokainu ! Niti da je sam svjedok priznao da je prije svjedočenja popio 3 x 5 mg apaurina ! Aferim Klix-e.
E BAŠ TIM ADVOKATIMA TREBA DATI ISTU ZAŠTITU KAO SUDIJAMA. MORAL U DRŽAVI NAM JE 1000 KILOMETARA ISPOD NULE. NOVAC, NOVAC,NOVAC I ODMAH SI NAJLJEPŠI, NAJPAMETNIJI, NAJKULTURNIJI, NAJZASLUŽNIJI, NAJVREDNIJI, NAJ NAJ NAJ NAJ I ODMAH TE TREBA STAVITI NA PIJADESTAL. ALI SVE U SVEMU BOSANCI I HERCEGOVCI /IMALI LOVU ILI NE/ JADNI SU DO BOLA.
ovaj crn ko noc
14 godina...2/3 = 9 godina...vec u pritvoru 5,5 godina...eto njega za3-4 godine vani?! BRAVO!
JEL OVAJ SA CAMBRIDDE UNIVERSITY ILI JE SA OXFORDA ???
Još 10godina će se čekati 'pravda' u ovom slučaju. Dobra poruka svim grupama : '' slobodno udarajte i na policiju ''. Sramota od sudova i sistema, stoka.
šprdnja od procesa, suda i tužilaštva. kad ovako amaterski rade, nije ni čudo što nikog ne mogu osuditi