Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrana, struja, gorivo, sve poskupljuje Plate iste, pa mi se cerkez Sebija i ostali naprave pametni, pa ljudima prijete nekim sojevima, lockdownom, kad vam Plate budu ko nama običnim smrtnicima možete pametovati, lopovi... SLOBODA NARODU !!!
Hyeble ti mjere majku uhljebljenu, hoces mi ti racune placati, daj 80% svojih primanja tim kojima uzimas osnovna ljudska parava pa onda APELUJ jer zabranjivati ne smijes, sve vas treba na sud i za Policijski i za maske, mater vam parazitsku
Ovaj uživa u restriktivnim mjerama, halo, narod mora raditi, prehraniti se, platiti račune. Kako mamu vam hebem!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vi mozete doneti ne znam ni ja sam kakve mjere, ali ja ih kao i do sada necu postovati jer sam SLOBODAN covjek i za mene ti vasi truhli zakoni koji nemaju veze sa zdravim umom ne doticu.
Papci jedni, opljackaste narod i napuniste dzepove, a sada love nema za vakcine. I sad bi da zatvarate...Napravite nam uslugu i nosite se svi u 3 lijepe materine
ko je dozvolio poskupljenja u vrijeme pandemije zasto je nafta skuplja nego u svicarskoj
koje mjere bolesnik ima ustav i zakon u kojem sve pise a to je da u dba proglasenja prirodne nesrece imate pravo donositi mjere koje ne krse ljudske slobode ali onda morate finansijski pomoci narod a vi ste ga opljackali ali vjerujte da ce vam sve izaci na nos
Idiot ćelavi
E heb ga čim se poveća broj zaraženih narod kriv, a kada se smanjuje onda su kao oni odradili dobar posao niko narod ne spominje.
Zatvaraj. Necu postovati!! Dosta je bilo drzanja naroda na lancu. Svi smo mi svjesni da smo izigrani sa tož vasom igrom zvanom Korona. Dosta vise!!!
mozda ce jednom doci dan kada ljudi shvate da mjere postuju zbog vlastitog zdravlja i zdravlja svoje familije, a ne zbog cerkeza, seka itd... zapad je lud, njemci su kreteni eto, ali zato Bosnjo izmislio pamet. bravo tokmaci, samo tako nastavite pa vam svima zelim prikljucenje na respirator, i to onaj fikretov
Svi na ulicu od 00 - 24
Ne seri, niste zaslužili bilo što da poštujemo.
Jbm vam fam..... idioti uhljebi samo jos malo pa ce protesti...
Znači Čerkez i tebe je dosta bilo
Kako ti zivis? Kako te pogadjaju mjere? Sta imas od primanja, sta imas u frizideru, strahujes li od racuna za rezije, vozis se busom ili tramvajem?
nek stisnu pa nek uvedu heheh
U BiH nikada nije bila dobra situacija ( to potvrđuje jedini relevantan broj -broj umrlih po čemu smo u svjetskom vrhu . Čerkez i slični se sami hvale kada je neko zatišje mada oni s tim nemaju veze jer ništa i ne rade , to bude samo trenutna lažna slika jer niti ima potrebnog testiranja , vakcinacija protiv gripe propala , vakcina protiv korone ni nema , oni odgovornost prebacuju jedni na druge itd, itd . Iad i čemer .
Mrš mazlume jedan, niste vakcine u stanju nabaviti! Fuj stoko