Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi bagra bi kao vodili nekakve sporove protiv drugih drzava a niste sposobni da najobicnije vakcine nabavite za narod. No zato vam je lopovluk urodjen i tu vam premca nema.
Ovi se još uvijek pretvaraju da su država dok kolone iz Bosne čekaju na granici Srbije da se "vakcinišu".
Vidi ovog idiota
Ja mislim da u BiH nikad nece prestati kradja jer je to nasa stvarnost..od okupatora iz davnina pa do novih kao i sada medju sobom sva tri naroda..neznaju ni respiratore kupiti a da ne ukradu..jadno i zalosno
Pa narusili ste suverinitet cim ste dozvolili da Agresor koji je klao i ubijao po BiH sada ispada Heroj za vakcine.Gdje ces veceg udara na drzavu i na suverenitet.Jeli vas STID ŠEHITA stoko maloumna.
Pukli zeleni štakori. Nemaju više čime da pokriju svoju blamažu sa vakcinama i opšte rasulo pa izvadili nešto što se desilo 2017. Džafer, Sejdo I evo sad i Zvizdić brane Bosnu od agresije. Najveći problem sa SDA je što neće ni trepnuti da gurnu Bosnu u rat ako će to spriječiti njihov eventualni gubitak vlasti.
Ako ništa, Bosna te uvijek dobro nasmije :D
zvizdicu pofaflaj mi ga. samo za to jesi.
Zvizda nekad si bio čovjek, sad si vjeverica
Moš zviždat Zvizdiću
Jel on još kod SDA? Pa Srbija spaja RS sa Beogradom sa dva autoputa. Ispod autoputa je sigurno i plinovod, struja, voda, kabel za internet, ... A kod ovog plinovoda spaja RS svoj plinovod sa EU mrežom. Napadni Dodika ako smiješ... Hrvatska uopšte ne reaguje na to šta rade plinske nedržavne firme. Ona je sigurno njima dala koncesiju. A ko je dao firmama u RSu koncesiju?
Kako vi vladajući na nivou BiH ništa niste znali o ovom projektu, spavate na radnim mjestima? Kome uopšte dajete ove izjave i šta ste poduzeli do sada? Možda projekat ide u korist našoj državi, možda treba promijeniti ugovor i nastaviti dalje a možda obustaviti sve. Sada se nagađa i daju izjave, jer nemate pojma šta se dešava na terenu jer se ne bavite se svojim državničkim poslovima. Radite, manje priče!
Gdje su nam evroatlantske integracije i nato pakt,nosacu namjestaja u njemackoj?
Ma boli na k... za vase gluposti, kad ste se trebali baviti time sutili ste, sad kad je gotovo ko fol vi zabrinuti. 😂
Je ko šta poduzeo protiv spajanja RS plinovoda sa EU plinovodom? Juče su Džaferović i Komšić izjavili da Hrvatska radi agresiju na BiH. Iako to radi RS na EU. Nespaja se sad EU mreža sa RS mrežom nego obrnuto.
Ne radi se o spajanju plinovoda već o jednoj cijevi kojom bi se iz plinovoda Hr dostavljao plin samo za potrebe rafinerije. Svi vladajući nešto palamude a nemaju ni mogućnost ni finacije da spoje rafineriju na plinovod u RS ili FBiH. Prema njihovim sposobnostima i zainteresiranosti rafinerija bi trovala dva grada i nerednih 50 godina.