Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo je Zvizdić napričao šupljih, ali neugodno mu je da se odredi u smislu, filozofa Cerića, "neka se Evropa prilagodi nama, a ne mi njima", što bi značilo, da, kao čemo mi sa ovolikim našim fašizmima, koji su leglo nepravde, pljačke i laži, kao takvi u Evropu. Jedni provode referendum, drugi vračaju Herceg Bosnu, treči radi dobrog tala, doljevaju ulje na vatru na način da prodaju zemlju Arapima, izigravajući zakon, putem fiktivnih firmi. Ne bi trebao niko biti protiv turista, ali kao turisti.
Evropa je omogucila nabrojanima da rade to sto rade u BiH ,a Amerika je kumovala. Da budem precizna kad kazem Evropa mislim na Njemacku,Francusku,Englesku i kuma Amerike. Oni su sve ovo skovali.
Božo perverzno ko da je Vrećo: „Bosna i Hercegovina će biti za Hrvate prihvatljiva u mjeri u kojoj i Sarajevo kao glavni grad bude prihvatljivo za Hrvate koji u njemu žive“, kazao je Božo Ljubić A koliko je Sarajevo prihvatljivo kao glavni grad Hrvatima najbolje je pokazao kolega Dragan koji je uz ne malu donaciju od 5 milion KM premjestio ured Hrvatskog člana predsjendištva iz Sarajeva u hrvatski Mostar !!
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/37117/bozo_aga_sarajlija_bih_ce_biti_prihvatljiva_hrvatima_kad_sarajevo_bude_sarajevskim_hrvatima.html
Sto ce nato-u zemlja koja nema 3 helikoptera ispravna .
Doci ce, prije ukljucenja u Nato potrosit ce BIH pare na novije naoruzanje a u najgorem slucaju dat ce Nato drzave kako god no sikiriki..
Dok je RS necete u NATO I EU
Vi ste to potpisali ko Vas jebe sad ;) Idi Radmanovica za mudo potegni sto je potpisao
Ko vas to pita??
Dok ti Zvizdicu OCEKUJES dotle Dudko i Covic voze 300 na sat da BiH razvale pa ti vidi kolko KOSTA ocekivanje
Zato vam se zuri ali necete uspjeti hahah
@arapiturcidismr Ortodoxni turcine neka te ba
Ako vam se i Owen priključi znamo o čemu je riječ....
Dok Bosnjaci rade za cjelovitu i evropsku BiH SIPA hapsi bosanske pravoslavce ili ti vlahe...jasna slika stanja u drzavi
Samo hapsit pa ko god da je u pitanju..
Trebao je Stoltembergu staviti do znanja da, nejma smisla i svrhe opstajati na EU putu u uslovima Dodikovog referenduma i Čovićevog pisanja o nekakvom hrvatskom pitanju i da se nejma kud, nego odustajemo. Samo sa takvim uslovom, bi Stoltemberg, ako išta može i hoče, preduzeo adekvatne mjere.
premijer, čovjek koji obećava.
koliko znam uslov je knjizenje vojne imovine na bih, a kasarne u Srpskoj Republici nikada nece biti uknjizene na bih
Ha ha e ovo samo ima u BiH pa koliko znam srbi nece u nato pa tako nemoguce da BiH ide u nato
@thegamer3 Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeee idi kupaj ribe srba ima i u BiH
@thegamer3 Takvi kao ti mogu samo da se ugrizu za dupe nema nata kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Divno MAP tek kad je Dodik najavio refrendum ! :)))
Nema ulaska u NATO. Slobodno odvojite svojih 24% pa idite u NATO. Srbi su bili i ostaće vojno neutralni.
@lik55555555 Pa bili smo. Kao ni danas niti smo bili u vojnom savezu sa Rusijom, niti smo bili sa NATOm. Malo rizično al se na kraju isplati. Umiljato tele 2 krave sisa.
@lik55555555 Pa normalno da jesmo. Srbi smo i tamo i vamo. I opet ćemo ako zatreba. Ja pišem o ozbiljnim stvarima a ne o Bošnjacima i sličnim glupostima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)