Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jooooooooooj kada cujem........"SNAZNO PODRZAVAMO" roknula bi se odmah
@ogledalce Stvarno bi se "roknula", odmah ?
@ADLER ma ne bi zbog budala............ovo je bio prvi "revolt" na njihovu "brigu"
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
NATO polahko, ali sigurno preuzima Balkan. Koliko im je važno govori posjeta potpredjsednika Amerike. Plan USA, GB i GER se realizuje.
@bosman345 Hajd' ti i ne okreći se ako ti daju toliko.
@brcak108 zato sto tip misli da ovako glup i neobrazovan zasluzuje platu od 5000 eura rodjenjem
Ma nek idu oni snažno u pickumaterinu smetljarsku demikratsko-naftašku.. Bolje nam je sa Turcima, Rusima i Kinezima kad bi mene neko pitao ali ne pita :-) ...
Kad je covjek vidio ovog s ovim okicama jasno mu sve bilo sta smo i ko smo!!!
isci mu sadake SDA balijetino jedino to i znate
Bošnjaci skontajte da su vam Ameri veći prijatelji nego što će Rusi ikad biti. To šta se dešava na bliskom istoku nije vaš problem. Vaš interes je vaše dvorište.
nikad to bosnjo nece skontat, njemu je najvaznije sta se dogadja u libiji i palestini. bosnjo vjeruje da su rusi pravedni i posteni i da drze balans snaga u svijetu
dobro je onaj šošon pisao o tebi da si nesposoban, samo hodas po bijelom svijetu i beres dnevnice a sta si uradio
mi kad uđemo u EU svakako će već svi biti u EU jer će svi otići iz BiH tamo
Nego , gde je ovde Ba-ja...? Zar mu nisu skinute sancije i zar on nije neizostavan k.....c , te ga je svakako trebalo pozvati ( ako nista , ono zbog mehanizma koordinacije..) ... A i Željkicu naravno , pa tek Špiru , stožernika , Karamatica , pravnicu iz Livno busa...i ostale likove underground scene...
Odlicno!!!!
Amerika snazno podrzava BiH od 1992. Amerika je snazno podrzavala Sadama Huseina od 1963 do 1990. Snazno je podrzavala mudzahedine u Avganistanu od 1979 do 1989. Snazno podrzava Ukrajinu. Snazno podrzava Gruziju. Snazno podrzava Siptare. Amerika trenutno snazno podrzava i sirijske mudzahedine. Bez snazne americke podrske, sve ove zemlje ne bi bile tako srecne, stabilne i prosperitetne.
daj ćuti, bila bi cijela BIH srpska bez američke podrške i oni to znaju, zato ih mrze. A Bošnjaci, oni su samo debili koji ne mogu povezati osnovne stvari u geopolitici.
ovi djikani pisu jedno a vucic radi drugo, djikani prizeljkuju savez sa rusijom a dobice od vucica savez sa usa i evropom koji su ih bombardovali
a Zvizdić je snaaaaaažno (po)držao Pence-ova jaja....
Imam osjecaj da Zvizdara radi dobro svj posao.Samo da ne razocara ko petokolonas FahrudinR. u koga sam se nadao da je neka nova pokretacka snaga a kad ono ispade da je Fahro obicni krimos zeljan vlasti da izvuce svoju guzicu iz brloga .
Ovo je nova administracija , pa jel bilo ikakve priče da se baja kutariše sankcija?
Zvizdić mjenja Bakira ...tek toliko da znate i to je dobro !
Bio pametan,pobjego iz BIH feb/92' i vratio se 97',Bokir je bar bio u trezoru
Prije se nestat kompletna BiH politicka scena nego ce se dopustit da BiH bude najzaostalija Europska zemlja... toliko
* ...pogodna radikalizmu
@brcak108 bogata BiH = bogata Hrvatska...vice versa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)