Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 godina se nabacivam jednoj ribi i ona me 30 godina odbija dok je dala da je taslači pola mog komšiluka, da se okrenem drugim curama ili da pokušavam kod ove šta mi predlažete
Kako jedan dezerter može da brine o državi koju je izdao u najtežem trenu
A ako ti je to jedina šansa prijatelju.... još joj te iz komšiluka ne smiješ ni pomenuti.
Odaberimo stranu koja ima svoje prirodne resurse, stranu koja ne harači po svijetu, stranu koja ne prodaje oružja i smrt po svijetu, pitam ove što će paliti minuse kako znate na koje zemlje mislim a nisam ih naveo
Nakon Gaze ne postoji vise humanitarno pravo niti usrane medjunarodne konvencije. Da to valja postovali bi ih kaubojci i cionisti. Ta konvencijska iluzija je stavljena na vrat siromasnim zemljama ukoliko bi bile neposlusne kaubojcima. Japan, Koreja, Vijetnam, Irak, Libija, Sirija, Egipat, Juzna Amerika sve je to maslo cionista.
Bola kanimo se Ukrajine,Gaze,Tajvana.. hocu auta,trebe, 3000 Eura platu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sigurno je bilo inspirativno predavanje 🤣🤣 Krizzaa, vakat priš'o za omiljenu aktivnost u republici Suncokret, rješavanje tisućljetnog pitanja - na koju stranu guzove okrenuti.
Vjerujem da će nas NATO primiti da u ratu za uspostavljanje novog svjetskog poretka ginemo za njih kao što smo vaktile ginuli za Austrougare..a i EU će naći način da ostvari takvu vezu sa nama da mogu ostvarivati svoje interese bez da budemo punopravni članovi.
Ovo onaj sto samo viče mora i treba a konkretno nista.
Pa svi su takvi. Nije da ga opravdavam, al' treba biti realan. Svi znaju šta treba i kako treba a niko ništa ne radi. Od vrha države pa do mjesne zajednice.
Želim svjetski poredak koji je bio 2000ih godina a poslije 2013 a pogotovo 2020ih je otislo u hurac
Da realiziramo vanjsko politicke ciljeve sa tvojim nastavnikom fizickog vaspitanja… Ma mrs bagro nesposobna
Kako god NATO,Amerika i Zapad izgledali lose,nase komsije su jos gore ,cekaju priliku da nas porobe i otmu nam zemlju..treba li dokaza za to..zato nemamo alternativu
licemjerima eu i usa treba se zahvalit na svemu i okrenut ledja
Vjerujem da bi bilo mudro uskratiti odlazak iz zemlje predstojećem posjetiocu sve dok naš status unutar NATO-a ne bude potvrđen kako de facto tako i de jure.
SDA je i osigurala da se to ne može postići. Tad si bio dio nje. Bilo bi važno, da, al' je malo kasno. I kad bi vam neko to tada rekao, za jeftine unutar-političke i stranačke razloge ste ga napadali. Sad odjednom, vi bi nešto na tom planu poduzeli. Ono, baš "ašćare", .....
E jarane ni turska nezna kud bi. Pa opet namiguje EU. A Xi je bio u Kaliforniji prije koji dan. Putin je sigurno sve ispsovao sto ima. Na kraju ce i on evropi namogivati, ono zajedno smo jaci. Sve se okrece u carobnom kolu. Industrijske zemlje se naoruzavaju i globalizacija ce da bude samo na malo aktera podjeljena. SAD, Rusija, EU, Kina i Indija.
ok je to, ali jel mozemo bit sigurni da ce EU opstati!?
E nek si nam reko
Bola kanimo se Ukrajine,Gaze,Tajvana.. hocu auta,trebe, 3000 Eura platu
Gosp.Zvizdić..; Hrvati vam neče nikada pristati na Izb.zakon bez legitimnog prefstavnika u Predsjedništvu BiH ...i D.naroda , a Srbi nikad u Nato , plus odlazak stranih sudija iz Ust.suda , nacionalno glasanje u njemu , državna imovina i sl. I kako Vi to onda vidite ulazak u Eu i Nato...?
@RoyalStandard , ja se nisam izjasnio šta sam , i nisam ono što ti misliš.,..Samo sam Zvizdu upitao ; kako misli to sprovesti..?...pozz
Od pamtivijeka smo uvijek bili zona razdvajanja,tako ce ostati bez obzira ko ce vladati svijetskim poretkom