Komentari (403)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponizavate nas i vi. Lajete na Srbiju i Hrvatsku kao najvece neprijatelje, a svi ste se isli tamo cijepiti, oni nam salju vakcine dok nas vi srsmotite na svakom cosku. Nula vakcina i dalje iz direktne nabavke imamo.
nabavice pred izbore
Zvizdicu ne cackaj mecku. Ne moze svaki GP sa kontejnerom i rampom biti za slepere,tegljace... Cesto se vozim na relaciji ST-ZG i obratno. Ponekad idem starom cestom ST- Knin- Gracac- Udbina-Slunj- do Karlovca. Od BiH kamiona boli glava. Soferima svaka cast a za njihove gazde me zaboli... Ne moraju svake godine kupiti novi dzip,stan ili kucu.
Lagana, legalna i pasivna zarada za sve! 10KM početni bonus. Bez uloga i potrebnog predznanja , samo podesite prvi put i ono radi za Vas i zarađuje Vam pasivno! Sve detaljno objašnjeno na linku: https://coin.ba/besplatni-nacini-zarade/
Apsolutno ispravno razmisljanje Ali treba dati sansu razumu ispred Bolesne politike 2 Hdz..
Hahaha moram se smijati. Kada ovakve gluposti izjavi visokopozicionirani političar što se može očekivati od klix komentatora (neću imenovati, neka se sami pronađu). Moj Zvizdiću ti bi uvodio zabrane umjesto da kažeš kako bi hitno trebalo podići kredit za izgradnju brze ili auto ceste na USK pa čak i ponuditi Hrvatskoj (su)financiranje izgradnje ceste koja bi spojila Kladušu i Karlovac.
Ali jok daj ti bosnjama Drvenik i Makarsku, jebat ga sto te pravi ludim...
Dragi Zvizdicu, u ovim mjerama ne vidim prijedlog da vlasti BiH odstupe sa pozicija kao nesposebne i korumpirane. Pa vi ste najveci krivac sto nas handri ko stigne. Nije to ni Hrvatska ni Srbija.
Ko najviše reklamira Janu?Pa bošnje,non stop kao papagaji govore kako ne treba kupovati Janu,a ti Zvizgoja pusti se nas i gdje ćemo i šta kupovat i gdje ćemo ljetovat,kad me ti budeš plaćao možda to i razmotrim
Bosna je druga palestina na tlu Evrope..
Bosna je kao Izrael, okupatori amerikanci preko domacih uzdajnika hebu region
Misle pomoći Čoviću ovim mjerama, pa nema njemu pomoći neće dobiti izbor i Zakon po njegovoj mjeri i želji, svjesni su Hrvati da ih je sve manje i da sve manje imaju uticaja u BiH, pa na sve načine nas sputavaju, ali ničija nije do zore sjala ...
Sjooo, sad kad svi navalimo u Neum! Ja već nakupov'o pašteta!
Jest dobro bit Bosanac tj ostali.Sta god uradim nesto se i nesekiram.Idem gdje hocu za svoje pare ako treba i u Tunguziju.
Joj ovoga kad vidis proljev dobijes, pa ovaj samo kenja kenja usro se vise
Nema ljepse vode od Jane, koju god sam probu ovu bosansku ko bara
Ima u BiH prelijepih mjesta, nije sve u luksuzu. Osim navedenih odmaralista imamo planinarske domove u prirodi, jezera, pa i na livadi na Igmanu ili pored Une je bolje nego ici kod onog koji ti stalno smicalice podmeće. Isao sam 30 god. u dalmaciju, nema mjesta gdje nisam bio od Dub.do Istre. Prosle god.sam odlucio, ne dam im vise ni petparac, ni lipu, ni polića. Ako bas moram na more, odoh u Albaniju, Sloveniju, Spaniju ili Portugal.
Treba kupovati domace, to jest Hrvatsko
haha - eh upravo zbog ovoga mi nikad nigdje prispjet' necemo...
Kad moze Tešanjski kiseljak biti na stolu predsjednika Amerike, a mi da pijemo neke Jane .Treba im sve bojkotovat neka im ovih 8% kupuje njihove proizvode.