Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel slucajno zvizdic pogledao pa vidio da tamo gdje je tama grada mostara zivi oko 10 k bosnjaka a tamo gdje je svjetlost zivi jedno 100 hrvata i srba..mostar je davno trebao biti izgraden a tvoja stranka i safa su krali pare od obnove na istocnoj strani pa i 25 god nakon rata izgleda gore nego posle rata sve da bi vodali strance i cancali nafaku od EU .. Hdz je zlo a vi ste jos vece zlo
Zvizdic ne dolazi u provinciju,to je njemu ispod nivoa.On glumi velicinu a ne vidi dalje od svog nosa.
Pravi mostarci nikad nece glesat sa tzv "bosanske" stranke jer je mostar uvijek bio i ostat ce ponos i srce Hercegovine !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj stvarno nevidi da su Hrvati izgradili zapadni dio grada a na istočnom se ništa nije desilo. A zadnji udarac im dao još nedostatak turizma. Zašto SDA nije malo više investirala u izgradnju istočnog djela grada? A sad ono najavljuju nešto. SDA možda više gleda na interese pakistanaca a ne na interese Bošnjaka u BiH. Zbog toga padate a ne zbog kriminala kojeg ima kod svake stranke.
Decenijama uvijek iste odvratne sda face, njima sve bolje a nama sve gore
Jedina paradigma ove države ste vi aktuelni političari.
Ovako lijepo o jednom gradu može govoriti samo vrhunski akademski stručnjak i zaljubljenik u svoj zavičaj.
Zvizdicu pricas kao da si juce dosao u SDA. Pa ti si u koaliciji sa HDZ om otkako si usao u SDA. I sada , poslije izbora vi idete sa HDZom. I sad ko biva niko nista ne razumije osim tebe. Bez ljutnje al Aljosa bar ima m.da za razliku od tebe koji se boji svakog licnog rizika.
Sta uopće pričaju ovi koji su potpisali podjelu drzave u Dejtonu, podijelili BiH, Mostar itd i još pametuju kako oni znaju sta treba.
eto ti ga baš podjeli svojom izjavom,nisi li rekao samo tzv"probošnbjačke" i tzv "promostarske " stranke,a što su ove druge stranke,valjda vanzemaljci ili žive u nekoj drugoj državi ili kontinentu, a baš tih za koje smatraš da nisu "poželjni" tebi i takvima,ima više od 60 % i šta sada,kakvu si to ti umnu i pomirujuću poruku poslao,Mostar mora imati izbore kao i svi drugi gradovi u državi i točka,..
Zvizda moj pa zar nisi juce bio protiv te SDA i samog vrha pa si se onda povuko ko zadnja kukavica. Kako neko moze danas da te shvati ozbiljno. Da sam na tvom mjestu ne bih se pojavljivao u javnosti ( i barem ne u ovakvom propagandistickom maniru SDA) barem pola godine. Al eto sad si me ubjedio da si ustvari pravi SDA predstavnik sposoban da je mjenja lica, Dokle, dokle ce to prolaziti pitanje je samo...
Zvizdic ce spojiti sda i nip i nb ... i biti veliki vodja sda .. campo je samo na zadatku ujedinjavanja ..
Od kada je SDA prbosanska stranka?? Jos uvijek dijelite izbornu reklamu ispred dzamija!?
U krug... Tako su krajem osamdesetih neki krenuli zazivati aritmetičku demokraciju, "jedan čovjek, jedan glas", jelte (ali tek nakon što su se dobro izbrojali). Iznjedrili plemenite "patriote" neurednih brada i namjerno nejasno definirane "patrie"(eno ih još uvijek, ponosno marširaju polovinom BiH, postrojavaju se u Višegradu). Analogija je očita, sličnost nije slučajna! Tako si tepaju i novi "patriote"( na osmanski način).
Logicnije bi bilo da Mostar bude distrikt,a ne Brcko..
@jasamjatisiti10 Brcko je Distrikt posto je od vitalnog interesa za oba entiteta; Republici Srpskoj za spajanje Istoka i xapada a Federaciji za izlazak na Savu i srednju Evropu. Zato je to podrucje demilitizirano. Mostar je problem is drugih razloga; duboka vjkerska podjela grada na pola. Kako sad prebroditi tu podjelu?
Joj ovog ublehaša. On u NIP-u već. Samo SDA I NIKO DRUGI. ZNA SE KO JE OSLONAC ❎
Može li netko da mi odgovori kako pojedinci mogu 200 komentara ostavit na članak a ja samo 2? O.o
Probosanske stranke u Mostaru ima li ista smjesnije pa mostarci bi vazda hakali ove iz bosne kako pricaju danas kad je rat raselio prave mostarce jos im namecu da uce neki izmisljeni bosanski jezik pa koji paradoks