Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su Bosanski Hrvatu tu...kako ce te bez njih. Nemoj te bog vam dao samo da se jos njih 3% osjeca ugrozeno
GLUPI PENIS PIZDIĆ!
Kako je tužno vidjeti glupi izraz lica ovog Denisa koji predstavlja nas Bošnjake...
Na zapadu se samo mogu predstavljati BOSANCI.
Jbt koliko je ovo tužno da mi je mnogo draže vidjeti Šarovića nego Zvizdićevu kriminogenu facu...
GLUPI PENIS PIZDIĆ!
mislim da ce sarovic nakon probnog balona zvanog mladen ivanic biti na kraju kandidat za srp.clana predsj . jer GUSLARI jedino sa njim imaju sanse ... mladen je supljak obicni za sve narode, a o ostalim da ne pricam ista sranja samo druga pakovanja ..
@Norid555 ...grijesis, mozda srbe ponovno reprogramiraju rtrs i sl. mediji za sirenje mrznje i netrpeljivosti, ali nisu ni oni budale da ginu za snd ideale ... ljudi enmaju sta jesti i gladuju vecina ... a nista im ne donosi ni maden a ni dodik pogotovo ... pa vise je sarovic kao Ministar uradio za srbe u rs od izvoza mesa, i dr. proizvoda jer je njavise naginjao srbima u RS ..sto mu je dodik priznao, a mladen je vise za podvale i guslanje-muljanje ...
iskreno ovaj dvojac i nesto je cinio za ovu drzavu.samo im treba treci sto nije lahko imaju putovnice pa ih je sve manje i manje.
Što više putuju, to u BiH sve lošija situacija !!! Kada nemaš ništa onda potpisuješ MEMORANDUME !!! Najveći uspjeh Denisa Z. je SVEČANA VEČERA !!!!
besmisleno je pricati sto neko putuje i price dnevno politickog tipa sto rade mediji Pederalnogavaza koji traze kao hijene racune sta su oni jeli pili itd ... AKO SE MIJESAJU U SVOJ POSAO I RADE MORAJU PUTOVATI ... KAMO SRECE DA SU SVI KAPACITETI SAROVICA PA DA MUDRO ZANJU DOGOVARATI I PREGOVARATI ... Vucic i njegovi obilaze kao sumanuti sve zemlje i sire svoj smrad i otimaju nam investicije, prave probl.BIH u svoju korist .. treba da putuju i da dovlace invest.ali treba staviti prave ljude
@x1111tayson Od njihovih putovanja građanima BiH nekako lijepo !!! Jedu ZLATNIM kašikama i žive u IZOBILJU !!! Razvili i turizam, godišnje oko 30.000 građana putuje u inozemstvo - jednosmjerno !!! A i ovim iz Sarajeva nekako lijepo jer im u NARODNIM KUHINJAMA dnevno podijele 120.000 obroka !!!
To je neka prezentacija naoruzavanja cim imaju besplatnu veceru..a ovi se prave Englezi.🇬🇧🇬🇧🇧🇦🇧🇦
Kikanovic za tri poenaaaa iiii nistaaaa
da goozica viđža puta..pajel
@pascal Nek su i ovi malo prošetalu, Čova obišo više svijeta od Kolumba...