Komentari (393)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz tome da Bošnjaci nikada takvu Bosnu nisu tražili je agresija na BiH u kojoj su Armiju RBiH vodili i Srbi i Hrvati Bosne. Tačnije, svi su oni bili Bosanci i Hercegovci, dio naše zajedničke nacije.
Buki, sa svakim novim nickom postajes jadniji, smjesniji i bezidejniji.
@BulevarVRS Ostaće granice entiteta kao i ustavni poredak ali naziv RS putem Srbinja i Srpskih Brodeva vrlo brzo leti na smetljište historije.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Nista neobicno za djikane, mitovi i lazi su dio njihovog identiteta.
Bosnje imaju rak zvani Sda, kad to ostrane bice Bosna njihova isalah.
@badr1984hari ..bosnjaci su vec islamizirali bosnu..ili ono sto oni zovu bosnom....republika srpska je poprilicno ugrozena na svojim granicama prema bosni i zbog toga je pootrebno sto prije uvesti rezervni sastav policije....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnjaci nisu nikad tražili "muslimansku Bosnu" ali su ratovali za nju i dobili je. Svaka čast Zvidziću udara u prave note glasačima
Odgovarajući na pitanja da li najave Aleksandra Vučića da će Srbija preko Venecijanske komisije zamoliti da se ne usvaja Predlog zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori dodatno mogu pogoršati status MCP, kazao je da ga ne zanimaju poruke predsednika Srbije.
Srebrenica je završena. Srebrenica je danas sveta zemlja. Srebrenica je veliki genocid u historiji Balkana i Evrope. Srebrenica je primer i uzor da takva zla više ne činimo. A Srbi, ako to opet žele da rade, mogu na nekoj drugoj teritoriji. Balkan se, srećom, oslobodio od Srbije - naveo je on. "Bilo im lepo pod
Oni bi se trebali bolje ponašati prema islamu nego nama pravoslavnima, jer im je pod Turcima najbolje bilo. Bili su 500 godina pod velikom turskom imperijem na tri kontinenta. Bilo im lepo tamo, čoče - kaže mitropolit Mihailo.
Verujte, oni bi rado proterali i islam, i katoličanstvo, i jevrejstvo, da bi onda ovde bila čista srpska država. Bilo je to u planu ’30-ih godina prošlog veka. Tada je postojao plan isterivanja Albanaca sa Kosova pod naslovom "iseljavanje Arnauta". Dakle, nije prvi put da se tako ponašaju.
Oni smatraju da je ovo srpska zemlja, srpska crkva, srpski jezik, srpska istorija, srpska politika, srpski su svi spomenici… Kao da smo mi neki došljaci. Samo što ne kažu da smo sa druge planete. A možda će i to reći. Njihov otac nacije Dobrica Ćosić je jednom dobro rekao, a to je da su "Srbi sve na laži dobili". Istina je. To se može dokazati - rekao je mitropolit CPC.
A đe ste dežurni pogani i zlobni mrzitelji pi4ka vam materina!
I Dzaferovic ENO zabrinut sto Dodick nije "isturio" zastavu na nekakvom sastanku ;-) i mi to sve treba da slusamo i citamo sto se Vi prepucavate po portalima...Sta ima tu novo od genocidasa?Dokle tako ? Do kada misliteBITI ZABRINUTI i ponizavati iskrene BiH gradjane svih nacionalnosti koji vole svoju drzavu?
Dakle ti si gosp. Zvizdic za ovu sedmicu svoj posao odradio i mozes uzeti slobodno rest of the week. Cak si uspio odreagovati sta Dacic i Dodik kazu ;-( smijesno, Bosnjacka elita treba na Kosovo da odu malo na obuku kako i na koji nacin razgovarati sa GENOCIDASIMA..
Srbija se usmrdjela chetnichkom ideologijom i velikosrpskim fashizmom. Svojataju RS kao genocidni plijen...fuuujjj
Zvizdiću, znaš li ti šta je to PT? Za taj PT kompanjoni kratkog lažova, Dačića, su dobili hiljade godina robije u Hagu, naziv loši momci i još gomilu " najfinijih" epiteta u svijetu, svijetu filma i onako! Naravno sav taj šljam i đubre treba nekako oprati - naravno preko leđa Bosne i Bošnjaka neće moći. Kratki može samo da laže po svijetu i da mu se smiju kao dvorskoj ludi!
Šipuš RACKU Dačiću,mala gnjido.
Zviznu Zvizdić Dačića Muški.
Uvesti 100 posto takse ko siptari i tako opametiti Srbe i Hrvati isto
Ništa mržnja..samo bojkot roba..kupujmo domaće..jačajmo BiH. To dušmane boli.