Svečanosti na Vlašiću i Jahorini
0
Zvanično počela zimska turistička sezona u BiH
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idemo na skijanje ja cu iz Australije da dodjem za jednu heftu
@sokolovi neboj se bolan rugat nije ljepo. vidis kaki su, nedo bog nikom nako. sta bi ti da si nedo bog mosleman pa da te svi zezaju i da ti se rugaju. suti gledaj i uzivaj! :)
@hahaha, RS je vec sada nezavisna. To sto se vi zavaravate da je dio tzv. BiH, to je vasa stvar. Vi vjerovatno jos uvek vjerujete u Djeda Mraza, pardom Hidzret Dedu :))))))) Pazi Hidzret Dedo, ja muslimana i K U R A C A :))))
tek vam se sada otvorila sezona...bas vam ne ide snjeg zadnjih godina.
BRAVO
Rade li žice?
Kakva zimska sezona u zemlji papaka, fasista i gladnih ljudi???
Ova dvojica gornjih komentatora seru ko foke.
Vidimo se na Jahorini
@welcome Znas ti onu : \"sanjala sam sanjala, nikada dozivjela, sanjala sam sanjala...\" :))) Hajd sad refren svi u sumskoj republici :))))
...to Republic of Srpska....uskoro nezavisna, bez BiH i bez Srbije