Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kantone ionako treba ukinut.
Dok traje epidemija treba ukinuti bespotrebno dizanje panike oko stvari koje se mogu lijepim dogovorom riješiti. BPK treba pomoći pa hajmo narode više solidarnosti a manje politikanstva
@samokažemja nije ni cudo sto jeramovic trazio pomoc od vucica kad ove pare od federacije odose u novi travnik kiseljak capljinu siroki brijeg citluk
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gledate epizodu seoske varalice protiv seoskih varalica
@mario.brokulic
@mario.brokulic Bravo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj ko vam sve vodi kanton
Sve je to nama nasa borba dala
Pa brate imate u oktobru izbore, pa bujrum opet po istom.
Goraždanske fabrike uplaćuju više poreza i doprinosa u PIO/MIO nego pola zapadne Hercegovine te stoga zaslužuju adekvatnu pomoć.
Zivim u Gorazdu i molim vladu federacije da neda ni marke ovamo ovim lopovima,nista nisu uradili za omladinu,svi molimo Allaha da nam pomogne da odemo pa gdje bilo iz ovog GRADA mada po broju stanovnika bolje reci mjesne zajednice.
Kanton od 20.000 stanovnika i desetak kvadratnih kilometara. Smijurija!
Ako BPK jedva opstaje onda bi trebalo da se pojavi inicijativa da se BPK udruzi sa SK i time smanji administracija ministarstva i megalomanski nepotrebni troškovi
@josifvisarionovic *** ukinuti sve kantone
Kantonalni poslanik sa platom i pausalom izlazi oko 3000 KM neto. Ljekar sa toplim obrokom oko 1700 KM neto, specijalista oko 2100 KM neto. Dakle rezite na pausalima, komisijama, izmisljenim spoljnim saradmicimaitd. I eto para.
"...joooj drame,a stvar jednostavna...mogli su svakom stanov niku Federacije kroz Kantone dodijeliti po 5KM odnosno podijeliti ukupno 11 miliona...na danasnji dan sracunati procente zarazenih po kantonima i preostalih 10 miliona podijeliti u skladu s tim procentima.Ali mi ne bismo bili mi kad ne bismo petljali i hinlali..."
Prije 7 dana Aida Obuća je hvalila rad federalnih institucija, sjetite se toga. Da li je to samo da omalovaži Ramovića koji svim silama zeli da mu narod prezivi.
@Hulk95 *** Ramović je uljez
Nadam se da ce zbog ovoga Klix postati svjestan odgovornosti koju ima dajuci prostor svima i svakome da se mijesa gdje mu nije mjesto. Zbog hajke koja je krenula sa vaseg portala desetine projekata ce ostati nezavrseno, a neki gradovi/opcine dozivice katastrofu. Ili vam je to i bio cilj da postignete?
Uvijek su bili prosjaci
Pa vaš nacelnik se hvali da ste najaci kanton i grad u regiji, nemate nezaposlenog, imate najvise milionera pa koji ga ku... sada kukste. Vama i tako pobjedjuje non stop SDA je..la vas ona....
@oblutak123 ***zato što procentualno pune državnu kasu više nego ijedan kanton u Bosni.
Šta se svi žalite, kada dođu izbori opet isto glasate. Sada šutite dok vam Fadil daje sadaku.
klixe brises komentare. Nije to demokratija! Stelis i namjestas komentare, Daleko je to od demokratije.