Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno dobro posluju cim nece da stavi potpis ni na izvjestaj. Posebno sve ovo vezano za zdravstvenu zastitu s cim je Kakirova Seka (koliko bolestan i incestoidan moras biti da tako zoves onog koga guzis) bila u dodiru prije nego sto se dograbila parlamentarnog imuniteta.
Opaaaa Znaci SDA je prepoznala volju gradjana KS :) Premijer vlade svjesno opstruira rad, pokusavajuci da sve probleme vlade koju predvodi SDA prebaci na novu vladu u kojoj nece biti mjesta za zelembace
toplane sarajevo - najveće lopovčine i ublehaši u državi
Što ne promijene malo kalup za ove glavurde? Mogu se iz aviona prepoznati, ne treba etiketa Made in SDA.
Valja im Sebiju-zmiju na poziciji ostaviti još koji mjesec...
Ovo je prvi ZOLJ sto ne napada i ne ujeda kao ostali.Jedino po nekad zazuji i to je sve.🤣
Željko Komšić će dati guze zelenim - i nafatati će još nekog preletačevića i zeleni će opet da jašu .... Željkica će nam ga metnut onako ljevičarski
ovakvog lika samo sdooo moze iznjedriti ... majku im glavatu, k'o da ih je jedna, bezvezna, majka rodila ...
VIDI PANIKE KOD SDA MARVE,HAHA UŠLA PIVA U UŠI,ĆAFIRI... 🔚🔜
Povukao jer ni jedno JP ne bi dobilo pozitivan izvjestaj Pljackaju javna preduzeca samo tako.
Izvjestaj o finansijskom poslovanju KCUS-a....na DIP-u imaju 4 GAMA kamere koje služe da se ruča na njima, JER nema radionuklida!! Sebija uredno odobrava izmještanje pacijenata u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar koja ima JEDNU gama kameru ali ima i radionuklide.
jer jeftinije je da ZZO KS plati troškove transporta pacijenta, ležanja, snimanja, nego da se odobri kupovina radionuklida koji fale u Sarajevu. E sad ja mislim da je lakše manipulisati ciframa kad ima više stavki koje se fakturišu prema ZZO. Nema analgina, šopaju pacijente Morfinom i Tramadolom, nemaju gaze, nemaju čitave i čiste posteljine. ko ne vjeruje nek se napravi budala i ode "nekom" u posjetu, bilo koja klinika na KCUS-u.
ako ništa odjebaće iz kantona konačno!
Ama sve je nebitno ako konacno idu. Prezivjece se i sa izvjestajima i bez njih. ali sa njima dalje NEĆE !!!
Ja ne znam kakva je ovo mraka!
MAFIJA. Ovim ste rekli sta mislite o gradjanima kantona SARAJEVA. Mi nismo vase OVCE. OPCINSKI IZBORI CE TO POKAZATI !