Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak malenoj zelim i snagu njenim...
A gdje je onaj smrdo Magoda,da mudruje i filozofira?Pa on je fgr-radio na SFF😂😂😂a djeca ginu po Bielasnici
@citamotuA323 , A što ti uhljebu nisi obezbjedio kad već znaš da nije on? Kamenje trebaš vaditi ti a ne Vlada u Skupština.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto bi zoi odgovarao za povredu nesretne djevojcice umjesto njenih neodgovornih roditelja koji su tipkali na mobitel i pravili selfije u trenutku nezgode. Hocete mozda da gore obdaniste otvore da vam maksuz djecu cuvaju? Ako ste nesposobni da kontroliste djecu van kuce,nemojte ih ni izvoditi.
kakav Ski centar ono je prcija gore ,od Olinpijske ljepotice su napravili ruglo a ZOI 84 firma zvana nedaj boze nikom.
I kad je staza otvorena skijanje i sankanje je na vlastitu odgovornost. Sta bi vi, da neko drugi odgovara kad vam dijete padne i povrijedi se. Ovdje su roditelji jedini krivci jer nisu pazili na dijete i obezbjedili mu sigurnosne mjere. A to sto hitna pomoc nije bila pri ruci je jos jedan znak bio da se treba dobro razmisliti prije upustanja u sankanje ili skijanje jer takva zabava ipak nosi rizik od povreda.
Nema na Bjelašnici kamenja, tu i tamo poneka stijena al priroda je to, a i ko će to sklanjati ako ima
Ja danas platih parking uredno! LAZOVI NESPOSOBNI!
n privarnom mjestu si platio debiiilu
A gdje su ti roditelji bili draga djevojcice...
Zalihicu, poselami Baketa, nije ti sjela suplja..
Ljeti ocistiti staze od kamencuga i granja.
UVJEK...SVI SU DRUGI KRIVI,SVE JE UREDNO POSTAVLJENO..ALI ZOI NIJE. SVA SRECA PA IMAJU SKOLOVANE LJUDE NA RADNIM MJESTIMA.ORGANIZACIJA I OSTALO..POGLEDAJTE SAMO KO RADI I SA KOJOM SKOLOM,, U ZOI JE ZABRANJENO ZAPOSLJAVANJE,A ONI SU PRIJE PAR MJESECI NA INTERVENCIJU POJEDINI POLITICARA OPET ZAPOSLILI..ZATO NAM SE OVO I DESAVA DJEVOJCICE PRZ I SRETAN OPORAVAK
direktor hitne mora odgovarati za ovaj propust i ugrozavanje djecijeg zivota necu da vjerujem da je to zbog rusenja vlade ks jer to onda nije covjek nego nesto sto ne bih da spominjem,ali ne do bog ako ima veze s tim treba ga na psihijatrijsku kiniku poslat dozivotno
Kakvi znakovi, ako nije bezbjedna staza onda se staza zatvori i tačka....uhljupi zamjenili uhljupe...sve je isto "sjaši kurta da uzjaše murta"
Skijaski staza gospodine, na njoj niko ne skija. Liftovi nisu u pogonu! Blago receno, staza zatvorena, sankasi dosli a nigdje snijega!
...a na Jahorini dernek...e moje 'Sarajlije'...
nigdje znakova nema....a jeste li duzni da ocistite kamenje sa staze...velika je mogucnost da ce doci do povreda kada toliko ima kamenja po stazi..krivi ste za memar zbog ogromnih kamnica kao da je krs a ne staza
to je planina nije lijeha luka da se ocisti od kamenja.Sumaher je udario u kamen na stazi. na najboljem skijalistu na svijetu.Djevojcici brz oporavak
Ja ne znam sta imate krivit ljude,fino pise da je sankanje na vlastitu odgovornost,jedino da ste slijepi ili necete da vidite.
👏👏
Prosloj upravi je svaka greska pripisivana, a kod nove vlade i njihovih uprava su oni zasluzni samo kad je sta za pohvaliti se i slikati kako su sve oni uradili... kad je sta lose onda nije do njih, tad nije do njih...
@Fant0m pa ne vidim u čemu je problem. Jesi li ti odgovoran za nešto ako nisi na svom radnom mjestu (u ne radno vrijeme )?
@stopNacionalizmu Znaci, uveli ste da niste osgovorni vikendom kad ne radite? e i to da cujem... 😅 A zasluge za uspjeh mogu vikendom aa?
e da je ovo prava drzava veceras bi bili smijenjenjeni i direktor zoi 84 i direktor hitne i odmah pritvoreni do izricanja kazne za nemar i urusavanje ustavnog poretka pa ne bi drugim bahatim stranackim rukovodiocima palo na pamet da svojom nesposobnoscu ugroze iciji zivot a kamoli zivote djece