Novi grafiti u Srebrenici
6
"Znam za nož, osjećam žicu..."
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Kolac Prije bi rekao da si pomijesao uzrok i posljedicu.
SRBE NA VRBE
zar niko nije skonto da ovaj grafit nema veze sa ovim udruzenjem?! pa zar ne vidite da je udruzenje smjesteno u nakom haustoru?! SLJEPCI GLUPI!!! OVAJ SE GRAFIT SIGURNO NE ODNOSI NI NA DJECU NI NA RODITELJE! TRAŽEN JE JAVNI PROSTOR DA BI SE SKRENULA PAŽNJA NA GRAFIT! ODNOSI SE NA ONE KOJI SU URADILI ILI PODRŽALI ONO ŠTO SE ZBILO U SREBRENICI! I JOŠ NEŠTO; PRIDRUŽUJEM SE ČESTITKAMA!
svakako odgovor na noz, zica srebrenica je macola, kolac jasenovac
ma zanima me sta kaze reis na ovo
Jel ikome palo na pamet da idiot koji je napisao ovaj grafit nije imao pojma sta je u toj zgradi i samo je trazio prazan zid
a sto to nije bilo nesto sa manje prijetnje, vise optimizma, a jos uvijek prkosno, recimo: \"bilo je nozeva, bilo je zice, ALI jos uvijek ima Srebrenice!\"
A sta kaze resi na ovo?
Kada neki ceto napise \"noz zica srebrenica\" onda na komentarima pocne prepucavanje o nacionalizmu e sada se pitam zasto tamo neko ne napise da je to bolesno?!?!? Valjda jer smo navikli kada neki srbo to uradi to je normala a kada neko napravi neku kontru onda je to VELIKI incest
Srbotrz je bolestan nemojte mu zamjeriti što lupeta.
Kojom skelom ti je babo bjezao u Hrvatsku i u kojem autobusu ste pobjegli na zapad?
Opa, Mošnje provociraju. Fino... Samo nemojte kukati što se četnici svake godine postrojavaju u Srebrenici. 1. Tražite 2. Dobijete 3. Jaučete Ovu treću stavku morate izbaciti ako hoćete da vas neko poštuje.
Nas Hrvate ne svrstavaj sa vama. Mi niti smo bili niti cemo biti saveznici. Ovdje je najvise bosnjackih fasistickih dijasporaca koji se ovdje javljaju i glupiraju se.
ovo su vehabije napisale
ma gluposti,ovaj grafit nema nikakve veze sa ovom ustanovom,autor je samo trazio dobar zid za grafit...