Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje će u pizdu materinu? Mogli su se za 20 minuta, maksimalno cenera troska dogovoriti..a ne, 'oce gospoda da putuje..da prolongira. Pocrkali dabogda
ti druze nisi skontao tekst, a i nisi ga procitao do kraja
a i ne putuju samo oni...tu su i savjetnici,pravnici,sekretarice,obezbjedjenje,pa novinari bht,rtrs,ftv itd ...nije uopste vazno sa kojeg ce se racuna to platiti...nakraju sve ide na budzet odnosno gradjani da plate od pdv...
Čitav slučaj Sejdić-Finci je prilično nevažan u odnosu na ekonomski sunovrat i sve prisutnu korupciju. Bolje je to pitanje zamrznuti na 5 godina nego putujućim cirkusom "Sejdić i Finci" političarima davati ALIBI za more nerješenih TEMELJNIH problema.
Samo Dodikovi kućni ljubimci mogu da putuju, računajući Čovića i Krišto / stari par/. Ne vidim one iz SDP-a. Sakrili imena.
mora da su u pragu dobre trebe...nebi oni bezveze odabrali prag :)
Neće platiti Parlament, nego narod plaća...
dabogda im se avion srusio iznad madjarske...
Orion101 dao si im pravo ime koje im odgovara i od sada ce biti " PUTUJUCI CIRKUS"
Ne placajte im nista, zabranite da idu na "dogovore" jer oni samo izigravaju turiste o narodnom trosku, pa sve dok ne proputuju cijeli svijet samo ce se kobajagi dogovarati. Iskreno receno gade mi se.
ako ima iko normalan u tom jebenom parlamentu trebao bi svima onemoguciti takva glupa putovanja!
Znam da ovo Zivkovic nije uradio radi drzave, ustede njenog novca od rasipanja na budale i sl. Ali kako god, svaka mu cast sto nije dozvolio - makar on to radi iz potpuno pogresnih principa. Jos da radi iz dobrih i postenih razloga, imali bi novog Sarovica - al jbg.
Ali drugi mogu da putuju!!!
Pa to nije do Zivkovica, on je zasutavio koga je mogao.
svaka cast covjece barem mal o tracka mal osam otreba jos malo jos malo a nebih o detaljima tako sline svaki put nebih detaljiso sad nakon 6666666 hiljada sastanaka ,gdje ce sad u soping turu prag jel .*** li vam materina
Kretenski pokušaji SNSd-a za pokušaj dobijanja sitnih političkih poena! Dodik ni na popiš ne ide bez aviona i helikoptera, ide na svadbe i sahrane sa državnim avionom, a ova šup.č.ina pokušava da se pravi pošten! Debil SNSD-ovski!
Sramota ako im se ne plati put a tako su blizu dogovora :)
pametno,svakako djaba putuju. ako ce se dogovoriti mogu to uciniti i kuci, cemu troskovi?
konačno neko s malo mozga; mogu se oni i u raštanima dogovarat, a ne brisel, prag itd; e sad, ko misli da ovaj srbin radi za narod bh, nek da lajk, a onaj ko misli da ona magarad treba svakih deset dana negdje u šoping o našem trošku ...
Dobro jesi ti retardiran? Ne stedi ovo pseto laktasko pa da im neda pare da bi ustedio, nego daje pare Covicu, Raguzu i jos nekima, a neda ekipama SDS i SDA?
Sto znaci, da je zabranio lovu svima, OK, iza njega, medjutim ovo je postalo degutantno zasto i Covic, Dodik i ekipa ne placaju sami sebi put u Prag? Hocu da i ja idem o drzavnom trosku po cijeloj Europi i da tamo nista ne radim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)