Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika i prilika sdooo stranke. Teska sirovina i kabadahhija
Ovaj DIVLJAK Zildzić jos kaze da je bilo vise ovakvih ispada. GORILAMA nije mjesto u javnom zivotu. ZABRANITI pećinskim ljudima da se bave politikom
moj Alija, šta ti sin uradi sa stranke. sreća da ne gledaš ovaj propst svojim ocima. prije neki dan ste dali komentar za onog što je izašao iz NIPa, a gledajte sebe. nema to veze snimljeno ili ne snimljeno. ti je slika I neprilika vas.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne bi on u rovu izdržao ni dva sata
Al bitna je razlika vi snimate psovke i sl. Daleko ste vi od vjere i zaštite Bošnjaka
Vrijeme je da dođu neki novi ljudi koji će donijeti nešto novo dok i ovo malo što je ostalo nije otišlo u EU rasturili ste svojom politikom 30 godina ovu napaćenu zemlju priča vam se svela samo na Dodika i tako u krug..samo mlatite praznu slamu
Salko je mozak ko i Bakir Ekonomiji zna u malom prstu sjetite se kada je na FTV objasnjavo o Ponderu Salko je ziska to je sjetski prvak u boksu jedan od nasih sampiona
U svim Afričkim i istočnim da,ali u europskim ne.
Znači svi ludaci, tuto kompleto i to bi sada trebalo biti 'normalno'... Pa stvarno ste idioti, malo veći...
Za većinu kvazi političara su uglavnom trklje i motike. Ko kad se danas svako i bavi politikom. A sta ćeš kad su stranke najbolji poslodavci u BIH.
Nisu realnost u normalnim glavama, all SDA je to, primitivni i nekulturni, a vole ukrasti!!
Realnost jesu ali normalo nije, i gore je udrugim strankama i SDP i PDA i NiP i NS i SBB... Glavama
Razlika je samo u tome što si se ti pobahatio da valja! Raspadate se polako. Ne kažem da su ovi drugi nešto bolji, ali vas mi je preko glave! Dosta!
E moj zillda
Ti bi da drzavu vodis ne znate razgovarat normalno... Mrs bagro jedna
I koja je sada razlika između ovakvih i npr Dodika sa svojim ponašanjem?
Politicari bi I mater istukli samo da se dobro uhljebe.
To je realnost COBANA zednih vlasti....nazalost u pravu si i drugi su isti...
Problem kod ovih u SDA je sto se medjusobno snimaju kod ovakvih i slicnih situacija, sjetimo se afere "Asim" a evo i ovo sad, sto bi Bakir rekao trebalo je snimak dostaviti u centralu SDA da oni procijene je li za javnosti ili ne.
kad su u strankama najveci krkani i lopovi
Samo da kažem da mi onaj drugi izgleda kao još veći seljak od Salke