Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vodit će to sve Imamovic ali iz sjenke.
Izlaznost u Tuzli gdje zivi 110.000 glasaca je bila 20% i govori o tome koliko je u gradjanima ubijena svaka nada za bolje sutra. Sa cca 10.000 osvojenih glasova Tuzla je dobila novog gradonacelnik, ti glasovi su osvojeni iskljucivo glasovanjem zaposlenika J.P. cije je vlasnik grad i njihovih clanova porodice. Prostom analizom mozemo zakljuciti da NIKO nije glasao za novog gradonacelnika !
Gospodin pravi,nema oraha u dzepu,,,sto je obecao to ce i da ispuni,a ne ko Ajanovic prica o postenom zaposljavanju a zena mu u 3 upravna odbora i jos bolesnik kcerka mu starija od zene,a Berba tj njegov otac nema kojem radniku kameleona nije ostao duzan barem 3,4 plate...
za zadnjih 30 godina komunizma - 10 gradonačelnika tuzle za 30 godina demokratije - 2 gradonačelnika
Kao sto je Jasmin Imamovic napravio zaokret od politike Selima Beslagica (koji ga je postavio/predložio za "nasljednika"), moguće je da i g. Lugavić uradi isto i napravi zaokret u odnosu na dosadašnju politiku. U tom smislu, ovo bi mogao biti dobar izbor.
I bit ce. Poznavajuci Ziju..bit ce totalni obrt u odnosu na jasminovo jednoumlje
Ja izasao glasat da se vise smijene "faraonovi" podanici kad ono ku*cina.
Ono sto je bilo dobro nastavi a sto nije odbaci nesto novo donesi i ti si sljedeci 20 godina
Sretno!
Ista Hobotnica, Tuga
LENJIN JE I U GROBU PONOSAN NA JEDINU I POSLJEDNJU OAZU SVOJIH SLJEDBENIKA U EVROPI.
Jarane moj, sve vam je interes, cak se i MZ u Tz dlele na stranke, naravno sa ciljem da SDP uzme Tz. Narod umoran a vi mislite da ne zna. To je pokazala izlaznost. Da se razumijemo Tuzlak sam rodjeni i imam 58 godina. Primjer - dali pare za asfalt nikad ne dodje - toliko iz ulice Pavla Goranjina DRUGOVI.
LENJIN JE I U GROBU PONOSAN NA JEDINU I POSLJEDNJU OAZU SVOJIH SLJEDBENIKA U EVROPI.
Našli ste način kako dobit izbore i to je sposobnost
Zijad lugavic kice
ne znam obicno kad vidim insana mogu ga definirati barem u nekom postotku a ovaj mi djeluje kao dzafer-ima tu neku poltronsku čehru
SDA podvala .
Bolje i to nego podvala Izdajnika
Kaze se Hvala SDA