Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O sebi se zabavili, zubima se poklali :)
Jako sunce bjezite u hlad kao i Dodik.
Amin Ya Rabbi!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
NSRS će dokusurit RS (a ja sigurno neću plakat zbog toga).
Svakako se oko RS-a steze obruc a propasce iznutra.
Kol fol traze ispunjenje 14 prioriteta EU a dobose zakon koji ce biti 15 prioritet za EU
Ovo je gore od Staljinizma i Putinizma.
Dodik je korak ispred Vucica.Obadvojica imaju medije pod svojom kontrolom, samo sto ovaj nas dodo zeli da ugusi i ono malo nezavisnih medija, pa cak i glas naroda.
USVOJITE GA, MOLIM VAS!
Povreda ljudske casti klevetom i potvaranjem je veliko zlo i naravno da se treba sankcionisati., ali jako je tesko razluciti sta je kleveta a sta istina jer je sve izmjesano sa polu istinama. Polu istine su gore od lazi. U neku ruku takav zakon i treba donijeti ali je jako tesko presuditi po njemu ispravno.
Kim jong un=rs...
Ogradit ih zilet zicom i presvuc je elektricnom, uzet kokice i pivo pa nek se srpcad pokolju izmedju sebe
To je Biden pokusao I cak odredio ministarku “istine” ali je na kraju pod pritiskom ipak zatvorio
Tako vam i treba 😂😂😂😂zivi Dodik 🧌jos sto godina
Genocidno teroristicka tvorevina ( privremeno okupirani dio Bosne I Hercegovine) ....ce da nestane dal vojno, ekonomski nije bitno!
Ovaj zakon vam je najmanji problem.....
Dugo je i trajala.
Bolje niste ni zaslužili.
Iskreno i novinarstvo je odavno prestalo biti profesionalno i istraživačko sa izjavama onih o kojim se piše. Danas svaki wannabe novinar piše proizvoljno šta god mu padne na pamet i objavljuje priče rekla-kazala, priče bez adekvatnih dokaza.
tzv rs. je nastala na genocidu i zbog njega će i nestati.
Ma usvojite to. Samo što dublje i ne gledajte gore. Nema gore ništa. DON’T LOOK UP.