Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Fadila. Ja ,Silajdžić i Alija.
Cuj argumenta ja krao a on ulago ...i sad neka parslela?
JA SE SAMO SJETIM VELIKOG MEHMEDA ALAGICA, ovako su ameri njemu napakovali a nas Bosnjo povjerovo da je nas najveci heroj LOPOV a preporodio Sanski Most….. Bosnjo proklet bio, da Bog da ostao bez drzave kad je mom heroju moralo srce pući zbog vase naivnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otkako je Marphi imenovan, BiH je počela da slabi jer se ovaj izvršilac naloga teroriste Blinkena upustio u avanturu lova na patriote i nametanja političara koji su po njegovoj mjeri i koji će slabiti BiH predavanjem svih važnih državnih institucija HDZu i SNSDu. Ovo je Marphijeva arhitektura stvaranja Palestine u BiH i obezvlaščivanja najmnogoljudnijeg naroda u BiH. Smrad je zaboravio da je na tuđoj zemlji i da se zaigrao kršeći sva diplomatska ograničenja svog djelovanja.
Sine moj, mi patriote u politici nemamo niti se jedan jedini nazire. Svi ti koje ti smatras i nazivas patriotama su milioneri i milijarderi koji su prije ulaska u politiku bili sirotinja. Bosna slabi vec 30 godina jer ove patriote pogasise i rasprodase sve i jednu fabriku koja je bila u drzavnoj imovini.
Fadil seoska varalica 😂😂
Ma nisam ja...drugi su koruptni,mene smijenili onako zbog malina i to il je sto sam jedini najpametniji bosnjak
Nije normalan pa odakle im obraz da se uopste pojavljuju u javnosti ova uzp-sda bagra i Gorki du ini koji to dalje prenose. Banditi,
Sda ima petlju da se suprotstavi svakome i ne ide u guzu svakom ambasadoru kao clanovi trojke na noge trce SDA Drzava
Nek mu je reko...jos ga trebo respiratorom udarit...pa marfi jadnice ovaj nas fadilj se samo bori protiv ,,jace korupcije,, on je nevin haha
sto je najgore, ne laze nijedan na drugog, ne znas koji je veci lopov
Nema šta izgubiti ko i Dodik.Čelija im ne gine.ako Bog da insallah .Samo laprdaj Fadile još malo...
Misliš kriminalcu Marfiju ne gine ćelije?
Dokazi su tu pa kad trebadne eto ih u javnosti ...samo ti vici da si nevin...jos ako
Fadile a maline🤐.
Tanko je ovo dilFa ja sam očekvao da si bar malo pismeniji. Trebao si pozvati Denisa, Sejdu i Sejdinog savjetnika-anonimnog heroja pa sjesti negdje na fuka, može i vopi, i sastaviti pismo. Ja bih ti to bolje napisao.
E čuj poredi se sa Alijom i Harisom e aferim Fadile ako je od tebe previše je.
Fadile hebale te pare od respiratora. Kupili za 5000 a prodali za 100 000. Al ne.kontam Sebija i ti kako možete spavat kad znate da su respiratori ubili 300 ljudi. Moj prijatelj je preselio nakon što ste ga na kineski kompresor nakacili. Kao u aušvicu testirali na ljudima. Mengele.sa.KCUS i tenderaš iz Gradačca nekom nešto imate reći.
D opkle se stiglo sa respiratorima, jel ovbaj još na slobodi ??
Što mu ga Murphy uvuče momački, neka je :)
Kako ces vjerovati ovima koji daju podrsku da se onolika djeca ubijaju u Gazi.
Prepala se lopina zatvora, pa prosipa histeriju.
Fadile, da ti ako premijer nisi kupio respiratore za spašavanje ljudskih života od firme koja se zove Srebrna Malina i koja veze nema sa tehnikom, medicinom i procedurama, itd. koju je inače Emir Ramić počastio sa 200 milja maraka, ranije, pa da te čovjek počne razamtrati ozbiljnije. Tvoje sjećanje kratko traje Fadile, Ali narod pamti... Allah će ti platiti za sve što si učinio.