Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije bogatija Zenica nego EU sretno doktori 🇪🇺🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🇧🇦
pi...saj ih nikakva korist od njih niti jedan nije nista uradio da poboljsa zivot i unaprijdi bilo koji vid drustva..
sve neki filozofi i pravnici. ima li neko da je postao doktor elektrotehnike, masinstva, arhitekture ili nekog korisnog doktorata?
@tutinkamin Bas krenuo da pisem... Ovi komentarisu, sretno u Svedskoj, u Njemackoj, eto oni placu za nasim pravnicima, politolozima i sociolozima. Da ne govorim da su obrazovanje stekli na Univerzitetu rangiranom cak i iza istocnosarajevskog, ali da ne remetim ja jedinstvo i snagu Spahije i Kukica... Cestitke
Doktorski studij tehnickih fakultet kosta oko 20 000 KM dok drzustvenih nauka 7-8000KM. Hem teze hem skuplje,zato nemamo doktora u tehnickim strukama.
sutra prvi bus za eu...vec je rezervisano negdje na zapadu,dobra plata,stan,beneficije...sretno doktori!
Ovi ako ne pronadju lijek za Covid gotovi smo.
na zalost......ova zlatna djeca ce otici......
sretno u njemačkoj ,svedskoj,austriji ili gdje vec
Bogatija za četiri dok je u isto vrijeme siromašnija za 200 000 mladih.