Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objesit je majku joj ebem
Nek je tebi otmu pa bi te vidio mamu ti sebicnu
@ludjakizmostara nemojte se samo vrijedjat uoci petka
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hebem li ti nanu cijeli dan sam na tabletama
@ServDosljoSaKarpata Ne smijem dijete iz vida da pustim ni minut od objave, djubre jedno !!!
Pa sidji malo s tableta. Izadji napolje. Prosetaj. Citaj knjigu. Gledaj film. Nemoj samo na tabletu visit ako ti vec smeta.
Mozda se radi i o majci djeteta koja je napustila oca bebe.
Ime i prezime majke se objavi, a otmičarke ne .. -_-
djikanska posla
Samo mi nemojte reci da je ova kretenusa neki psihic.Treba ovo sve smisliti i provesti.Znaci nema vadione da nije dobra u glavi.
Dobiće dva dana robije
20 godina robije u musko djelu zenickog kpz-a da patim svaki dan
hvala bogu
Bravo za policiju 👏👏👏👏
sad će sud da je pusti pod krinkom” paihički nestabilna osoba” pa da ponovce krade i prodaje djecu... Ubit je i tačka jer će ovo biti promocija svim drugim koji se bave trgovinom djece!
islamska teroristicka posla
Razdjelit je ko kurbana.
samo pendrek pa nek skoci sa nebodera...
da nije bilo BH telekoma niko ne bi mogao nista dojavit ni prijavit policiji
Neko piše da je ova pod postoporođajnom depresijom zbog umrle bebe otela ovu bebu, pa heeej žena je izvela scenario kao da je teška mafija. Ako si poremećen, otkud ti filmski scenario u rukavu?
bravo
Kad si lud nisi svoj. Upravo tad ti i padaju takva filmska rjesenja tj. fantazije a ne normalna. Slabo ko halucinira da je ustao jedno jutro, obukao se, doruckovao, otisao na posao, odradio osmicu, vratio se kuci, rucao, gledao TV i lego spavat - jer je to normalno i svakodnevno i dosadno... i odraz stvarnosti od koje se bjezi. I onda se ne bjezi u svakodnevnicu nego u fantaziju. Jer tamo ne vazi ono sto si desilo pa moras da bjezis od toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast policiji!!!!!!! Svaka vam cast!!! Hvala Bogu da je dijete zivo i zdravo!
mozda je casna sestra,one pate za da imaju djecu,pate za qurcom handre se a li ne smiju zanijet crkva ce ih protjert i proklet ,Boze sacuvaj i te patnje i grdna obicaja !
nOT FUNNY DUDE.
@pipix not at all i'm serious !