Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce biti? Nista! Doktori svakako imaju privatne ordinacije i bolnica im sluzi kao prijemna ambulanta pri vrbovanju novih pacijenata za privatne preglede..
Ovo je ko lud zbunjem sa ovom cijelom nasom imovinom i ostavstinom iz Yu, zar treba 30 godjna da se uvidi gdje je sta u gruntu upisano..
Objekat i zemljište bi trebali fa pripadaju kantonu Ze Do,jer ne može da pripada gradu jer Kantonalna Bolnica pripada svim građanima ovog kantona.
Ma samo to zemljište neko od moćnika ne kupi za marku i izgradi stambenu zgradu, jal benzinsku pumpu, ma svašta mafijaši rafe kupe hotel, zemljišta, grade zgrade, benzoske, po četiri pet džipova po dvjesta hiljada, a vi rudaru, poljoprivrednici crknite vama ništa ne treba. Ramo isak kaže da je malo bogat koliko je zaradio i njegovi kolege.
Gladna Zenica uvijek čeka da joj drugi sve riješe. UNZE se zbog inertnosti osnivača i zaposlenih sveo na samo 450 upisanih studenata godišnje.😂 Nikakve proizvodnje skoro da nema. Da ne muzu kanton bilo bi i gladnih Zenićana.
Zenička bolnica je rupa bez dna. Majka mi ležala tamo i zovu me sa donesem lijek. Ja mislio neki poseban lijek reko nema nabaviti ili nešto kao ono Teokap SR čitave cijene od 3,45 km. O ulasku u bolnicu da i ne govorim. Lakše ući u zatvor u Zenici nego u bolnicu, jer ne dao bog da se parking napravi
koje kardiologije Šele u Emiratima radi.......