Kolumna
0
Zemlja nade
Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo sam procitao i preskakao ali ubica jadnog Denisa nije trebao dobiti 9,5 godina nego 25 godina.Ovo je sve stela vidjece te da ce ga iz zatvora izvuci ranije .100000000000000000000000000000000000000000000000000000000%
SVI SE BOSANCI SELE U INDIANAPOLIS
O KOJOJ TI ASIME ZEMLJI PRICAS TI PRICAS O BALIJETINAMA IZ SARAJEVA BALIJACIMA I BALINKURAMA I TO TI SE SVE DESAJE U GENOCIDNOJ fbih KOJI KURAC VISE PIZDIS ENO KOMSICA NEK ON ZAVRSI NEMA BEZ SRBA ZIVOTA A VI SVE ETNICKI POCISYILI
ASIME OKORJELI TURCINE NAPUSI SE NAMA IZ MRKONJIC GRADA KURCINE STO NAS SPOMINJES U SVOM TEKSTU KOPILE CARIGRADSKO NIJE TI DOSTA STO PROPAGIRAS ETNICKI OCISCENO OD SRBA I NA GENOCIDU STVORENO SARAJEVO
Jebo te dan ja sam mislio da ovih govana ima samo kod nas.Da se čovjek naježi od komentara,jazavaca koji se sakrivaju iza kompijutera.Kao da ih je majka u ormar zaključavala nedaj bože.Valja li Vam ista,boga ti živa???Ustvari kako će nešto valjati dok ovoliko \"džukela\"ima.E moj Asime nisam ni znao kakav si dok ne pročitah komentare.
Neka ove kolumne i neka ovih komentara! Bolje da djeca ovde izbace frustracije nego da se kolju po tramvajima! Asima nece zabolit!
Komentari bosnjaka uz ovu vijest su najbolji primjer njihove kulture i ogranicenosti u svakom pogledu. A ja nemam namjeru sa takvim da zivim, pogotovo da mi djeca sa takvima zive. Ne daj boze!!!! A tebi Asime samo da porucim da ustrajes u svom poslu i da se ne obeshrabris nakon svih ovih obijesnih napada od strane tvojih sunarodnika! Oprosti ako te to vrijedja sto te sa takvom stokom svrstavam u isti kos! Ti to ne zasluzujes.
e moj momo koja si ti neznalica
,,Dodik i Arnon Intenziviranje saradnje RS-a i Izraela Predsjednik Vlade RS-a Milorad Dodik i ambasadorica Izraela za BiH Amira Arnon izrazili su opredjeljenje za inteziviranje saradnje između RS-a i Izraela, na privrednom, kulturnom i naučnom planu, kao i uspostavljanje saradnje u oblasti turizma.\" FASIZAM FASISTIMA !!!
NIKADA NECEMO PRIZNATI GENOCIDNU I POCISCENU FEDERACIJU BIH OD SRBA
MArs balisko carigradska kopilad popusi kurcinu komsicu turcinu i perite guzu da vam uvali Bakir meduzu ASIME PASCE KOPILANE ODJEBI Zivio Dodik ZIVIO PUTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MARS U CARIGRAD POTURICE
I jos da dodam da je asimova kolumna skoro jedino sto i procitam na s-x, imam osjecaj da pise realno, sa stanovista grradjana-novinara.
@Pesimista ne bi se mogao bolje sloziti sa tobom. Podpisujem sto si napisao. Na ovom portalu se ne moze naci clanak u kojem neko nece ispoljavati svoje najvece frustracije, javljaju se nacionalisti sa svih strana i dijasporasi koji su wanna-be patrioti a u stvarnosti im ne pada na pamet da se vrate nazad pa samo sole pamet. Najbolje bi bilo da s-x ili potpuno zabrani komentarisanje ili da se korisnici moraju registrovati, i onda banovati ako koriste psovke i slicno. I skoro svakome vec unaprijed smeta svaka asimova kolumna pa ga vec unaprijed ispljuju. Ako vam se ne svidja zbog svojih stavova nemojte ga ni citati. ni ja ne citam svasta pa onda i ne komentarisem.
ima li nade za ovu državu???? pa ljudi zašto psujete po forumima, ne znam jel vam itko rekao ali to je nekulturno ....
Joj vehabija sto su glasni, a sta ce drugo impotentne debilcine.