Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudno da uz ovakav CV nije član Glavnog odbora SNSD-a .
Nije bilo dovoljno za uclanjenje jer nije imao dovoljno optuznica za ratni zlocin
Ubuduće Mile ne smije praviti ovakve greške.Sve kolebljivce treba najuriti a likove poput ovoga na vrijeme prepoznati i politički angažovati.Samo tako Srbi mogu naprijed.
..."ali ga je sud BIH oslobodio jer je utvrđeno da ima državljanstvo BiH ".......najkorumpiranija mafija je u tužilaštvu i sudovima BiH,definitivno.
Samo se na balkanu u 21 vijeku rade iznude za par milja maraka, ko cetrdesetih godina proslog vijeka u americi.
Kada to napise Slavisa onda je ok, kada napisem ja onda se smrdi navale i lupe tovar minusa, misle da ih podjebavam .. 😁😁😁
Kako su sve ovo Lukac i Dodo uklavirili. Medalju da dobiju za ovu sacekusu . Mame im se nahandrim .
Bolje sto je ubijen manje troska drzavi
Sve je ovo Dodikovo maslo i ljudi oko njega
Zivila republjik mrska.. Nema treba rat sa drugi, hoće sebe ubije sam srbo
Savršen alibi. Kako ćeš biti izvršilac ako se vodiš zatvoru. Znači opet bez MUP-a nema kriminala...
Joj ja se divim ovako plitkoci razmisljanja takvih, isto dijete u skoli kad ne zna da razlikuje pojmove... Bolan, kakve veze mup ima sa presudama i izvrsavanjem kazne koju donosi sud... Edukujte se bolan, procitajte sta prije nego pocnete mlatiti po komentarima i kafama onako kako je vama zamisljeno u glavi, i jos misli da je najpametniji, a fulio totalno sve...
bilo bi to savrseno ubistvo,na zeljka u "zatvoru" niko nikad ne bi pomislio,nikad se ne bi otkrilo ko je ubio Krunica,doDick je to dobro smislio ali pokojni Krunic je izgleda imao dobrog tjelohranitelja!
pa lik izaso da malo trenira ubijanje i samo ce ga vratiti umjesto planirano u zatvor sad u zemlju ... a na kraju svi ce u nju prije ili kasnije .. Zalosno sto ubi covjeka ..
Izvadili frajera iz zatvora da ubijaza njih.. Sada ce mu jos nakacit da je ubica i to je to rijesen slucaj
eto sad je zavrsio
sta ce biti sa saucesnicima... i tu je problem
I treba da vam mafiju po BL,sami glasate za takvu vlast.
Sve je ovo super i treba da se ubijaju mafijasi izmedju sebe,ali da ne strada u toj pucnjavi posten covjek.
Ovog kriminalca kao dobrog i od struktura vlasti ucjenjenog izvrsioca ce narucioci dobro drzati pod kontrolom, a u krajnjem ce mu ubrzo biti kraj da ga uklone i zivih.
Ovo je upozorenje svima da mogu biti sljedeci na listi za likvidaciju,ne bi iznenadilo kad bi nastavili udarati po opoziciji a ne cudi zasta im treba rezervni sastav policije,da bi sve one koji drugacije misle uspavali.Sad ce Cvijanovic izjaviti kako SNSD stiti ljude i produzuje im zivot i da nemaju razloga za strah.