Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahah, kralju! 🤣🤣
Covijek koji je obezmislio koncept građanstva i dokazao da smo desetljećima udaljeni od tog.
U cijelom intervjuu nedostaju vazna pitanja: " Zasto se nijednom niste oglasili, afirmativno, kriticki ili negativno, na brojne afere u drzavi? Od Asima, respiratora, poljskih bolnica...i zasto svoju politicku kampanju vodite daleko od regija u kojima zivi narod ciju volju trebate da predstavljate?" Ovako se vidi narucena pitanja sa vec unaprijed spremnim odgovorima.
On je vec rekao nedavno na HRT-u u emisiji 'Nedjeljom u 2' da on ne predstavlja hrvatski narod, nego da je on samo predsjednik iz reda tog naroda. Tako da ga ne brine previse sto Hrvati ne glasaju za njega jer se on i ne osjeca kao njihov predstavnik. E sad kako moze u predsjednistvu sjedati neko ko otvoreno priznaje da ne predstavlja narod koji bi trebao je drugi par rukava.
Čović/Krišto ili Zlatni ljiljan? I onda se žale što glasamo za Komšića??
Da ti vodis drzavu uredjenu iole Hrvatskoj glaso bi TVOJ narod za tebe a ne da inatlije glasaju
Republika Srpska, zvijezda vodilja građanske misli Željka Komšića: "... uvijek su u prednosti kantoni i Republika Srpska jer je lakše donositi odluke. Sve zapinje na nivou FBiH i na nivou BiH. Nameće se kao logičan zaključak, sa aspekta praktičnosti, da sve organizujemo na građanskom principu."
"Republika Srpska je po tom principu isto građanski ustrojena, jedan čovjek jedan glas, što će reći da ima sve građanske prerogative" - Željko Komšić.
Željko i Denis će biti 2 člana predsjedništva.. samo je pitanje ko će biti iz RS-a.... Valjalo bi da bude neko umjeren, civilizovan, pa da nam napokon vise krene...
Brani bosnu od neprijatelja i to je to.to više govori o glasačkom tjelu nego o komšiču.još četri godine a nikakav projekat a kad nebude neprijatelja bit če imaginarni jer i to prolazi
Podnijeti tužbu jer ovaj čovjek krši ustav koji bi trebao štititi.
Šta bi sa Pelješkim mostom, gospodine Komšičlć. Ti ono reče da ćeš zabraniti gradnju, e moj šupljatoru oni ga izgradiše, a ti opet pričaj nebuloze.
Samo geadjanska i nista drugo.Kakvi konstitutivni to je davno propalo..Dejton je zastario
Ne bacajte svoj glas bezveze Vrhovni sud Kosova 14. ožujka prošle godine Adrijani Hodžić, koja se na izborima za Parlament Kosova kandidirala kao predstavnica bošnjačke nacionalne manjine poništio je 4.502 glasačkih listića od ukupno osvojenih 6.422, jer je Sud utvrdio kako je većinu glasova Hodžić dobila od birača, građana srpske nacionalnosti, te kao takva ne može predstavljati bošnjačku nacionalnu manjinu na Kosovu. Hodžić zbog toga nije izabarana u Skupštinu Kosova.
SDA potrčko.
Pogledaj rezultate popisa iz 2013 pjano.
Nema vecih od vas trojice
Od građanske države nema ništa,to je priča za mali djecu. Željko nam je narušio odnose sa Hrvatima koji su bili koliko toliko bolji.
Ako tebe narod izabere za pretstavnika Hrvata ,e tek tada cemo imati magarca, da mi oprosti zivotinja na usporedbi