U cijelom intervjuu nedostaju vazna pitanja: " Zasto se nijednom niste oglasili, afirmativno, kriticki ili negativno, na brojne afere u drzavi? Od Asima, respiratora, poljskih bolnica...i zasto svoju politicku kampanju vodite daleko od regija u kojima zivi narod ciju volju trebate da predstavljate?" Ovako se vidi narucena pitanja sa vec unaprijed spremnim odgovorima.
On je vec rekao nedavno na HRT-u u emisiji 'Nedjeljom u 2' da on ne predstavlja hrvatski narod, nego da je on samo predsjednik iz reda tog naroda. Tako da ga ne brine previse sto Hrvati ne glasaju za njega jer se on i ne osjeca kao njihov predstavnik. E sad kako moze u predsjednistvu sjedati neko ko otvoreno priznaje da ne predstavlja narod koji bi trebao je drugi par rukava.
@BIM.: Obično političari nemaju pravo da se mješaju tekuče sudske slučaje. To u demokratijama nikako nesmiješ, ćak i komentiranje se može vidjeti ko mješanje ... da je novinar to pito on bi samo odgovorio da ne nemješa u to dok sud nezavrši svoj poso. @dzubrivo: To je reko zato što poznaju ustav. Zna ko i šta se bira. A Dragan vas laže, izmišlja da se bira hrv predsjednik, to mu je narativ sa ostalim glupostima
Prikaži sve komentare (224)