Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti dok god ne uništiš socijaldem9kratiju i ne ukineš SDP nećeš odustati pa čak i ovaj tvoj i Lagumdzijin SPD je u stvari SDA-ov pokus.
Cim ih ovi SDA botovi brane, sve je jasno!
O lijevici ne mogu pričati osobe koje su ili koje koaliraju sa desničarima. A ovaj skup ljudskog otpada se ne može zvati lijevica.
Sdp je davno pao, sad je sano Baba sera olicena u nekoliko papaka koji ga vode .. a Lagumdjija je krelac zesci jer papak nije znao objasniti kocept ovog pokreta ni kolegama doktorima a ni nama gradjajima ... niksic kaze slavi preko jedno stoljece stranke ko fol Sdp a ono se nadovezuju na KP sa kojom koncept ljevicr koju Sdp zagovara nema nikakve veze, drug drugarica tito partija i socijal demokratija Sdp su nebo i zemlja ... al dok je budala i ovaca bice i vune
Ljevica DA, socijaldemokracija DA, ali ona po uzoru na europsku i svjetsku a ne ovo dno dna ..
Vjerujte meni a ne sopstvenim ocima. "Treba se oduprijeti SDA-u...", a usao u koaliciju s njima.
Za tebe Zeljko nikad vise ....nikad ... zbog tebe drzava stoji, izdao si socijaldemokratiju ....izdao Bosnu ...samo lazes sta god obecas ....s kim god si bio,izdao si ...izdaces i SDA ..... ti si najvece zlo ove zemlje, mucis narod radi jadnih licnih interesa ....alkoholicarski sljam .... tebe ce Bosna po zlu pamtiti ....a od stranke ti ionako nema nista, nit si lijevo niti desno ....sad bi da se negdje privalis da i svoju stranku izdas sa drugom novonastalom strankom ....kakav moralni jadnik
Mene zanima dali on ovim izjavama sugerira na rušenje ustava BiH jer ovo što on zastupa je "na žalost" protuustavno, ova zemlja je činjenično podjeljena po etničkim crtama tako da jedino take politike mogu da opstanu, politika tipa Jugoslavija je okušana i propala jer kako su Muslimani govorili nisu želili da ih Srbi preglasavaju, isto tako i mi Hrvati i sad ovaj sa idejom JBiH.
Je li to može reći i hirurg kad operiše? Dvije mi operacije nisu uspjele, evo treća će valjda biti sreća? Pa da se pustimo takvom hirurgu da nas operiše?
Ma najpametnije ti je da samo govoris"ma hajte molim vas"jer sve drugo ti je kao ona stara-Puno zujis a malo meda dajes!!!
Još malo pa će biti više političara nego birača. Gledam Face TV. Imamović i Hadžifejzović ne mogu skupiti ni 150 ljudi na snimanju Face to face - uživo. A imao je oko 24,000 glasova na izborima. Zar to nije za zapitati se odakle mu toliki glasovi?
Ovim "omladincima" se mora priznati da dižu zvjezdanu prašinu. Čim se pojave na sve medije idu, a na Klix-u uzmu 4 pozicije vijesti. Koliko su ostali onda loši i nezanimljivi? Grupa me podsjeća na kafanu "Poslednja Šansa". ali ko zna sa ovim metazulemima? Sa ovima nisi siguran u kakvom će se predsjedništvu pojaviti niti nakon što umru!
Sposobnom je dovoljna jedna prilika, a nesposobnom 1000 prilika !!!!
treba se oduprijeti SDA? Zasto si koaliro sa njima?
Covjek ladno prizn'o da je gubitnik, :))
@svjetlonosa Ko prizna, pola mu se doda.
Nema od vas ništa. Isto je i sa SDP-om. Jedina svijetla tačka ljevice je NS. Vaši glasači se sve više i više okreću Hadžikadiću. Takvim ljudima treba dati priliku, a ne opet vama ublehašima.
Hajmo svi po jednu fatihu za Komsica, ekipu i stranku.
ma ne brini se predsjednice, sjebacete vi jos koju