Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gurnes ih u ralje SDA i Binga da rade po kasama za 500KM i sada im cestitas 8. mart, Aferim Sejdo!
Prodajem maglu, povoljno
Komsic za 8.Mart drzao predavanje u Torontu ulaz 50 dolara
Ja sam dao i opet ću davati kako je izjavio Konakovic nakon sto je imamu careva džamije donirao 100000 Kerma za kupovinu stana iako je kao zaposlen kao i svi drugi imao mogućnost da kupi stan na kredit
Neka je i ovom prilikom preduhitrio Covica je se ta čestitka naravno odnosi i za Hrvatske žene
I žene su širok pojam
Na rukavodecim pozicijama mora biti osoba kvalifikovana.. Pametna... Nije vazno zesko ili mukso...jebe vam vise zene i 8 mart
Sejdo Zlatna Ljuljana! Gasi stranku motaj mjesalicu.
pa skloni se ti ublehašu, neka Sabinu, tvoju hanumu izaberu za hrvatskog ćlana predsjedništva....
pitanje za Sejdu...koliko žena je njegova stranka stavila na rukovodece pozicije
Stvarno je smjesno i zalosno da mi jos uvjek govorimo o pravima zena. Zene kao da su pale "s'marsa" pa ih tako tretiramo, kao da nisu dio ovog covjecanstva. U mnogim zemljama pa i ovj nasoj, jos uvjek invalidi moraju da mole za svoja prava, takodjer i nacionalne manjine, pa kako mozemo onda ocekivati da ce i zene imati ista prava kao i muskarci. Zalosno je kad cujes, "zene trebaju biti zastupljene, tu i tamo, a ustvari, oni (muskarci) bi ih voljeli da su zatupljene.
Hvala LJILJANE
Jel to Komšo da opravda Sebijine ambicije ?
majstore, to sa rukovodecim pozicijama je mazanje ociju. Zene treba da rade, maksimalno 8 sati, da zato budu placene, da imaju pravo na vikend, bolovanje, placeno porodiljsko...tada bi sigurno imale vremena biti i mame, i brinuti se o narednim generacijama!
Trebo si samo cestitku uputiti Sebiji sa: Draga Sebija šefice, želim zi sretan 8.mart. Tvoj privjesak i poslušnik Zeljko Obraz. Poselami mi nadređenog brata Baakira.
Pa sto cvjecko nasa ne postavi zenu za premijera kad su ti usta tako puna?
Ti si sa čestitkama završio.Vidimo se u oktobru.