Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se vi igrate sa zivotima gradjana, imal neko da nam objasni koga da tuzimo. 4 mjeseca nije bilo reagensa , sad strajk, a mi uredno platili. Zivoti mnogih gradjana su u pitanju. Koga da tuzimo?
@Sindikatbotova ministricu i zavod zdravstvenog osiguranja koji su preusmjerili sredstva
Mi gradjani trebamo tuziti nesposobnu i neobrazovanu Vladu Kantona Sarajevo, jer ne brinu za nase gradjane i pacijente, zato sto ne zele da ispune opravdane zahtjeve zdravstvenih radnika kako bi oni mogli nastaviti svoj rad i lijeciti gradjane. PausalForto i Konakovic svojom neprijateljskom i izdajnickom politikom zele da otjeraju nase doktore i zdravstvene radnike iz zemlje u egzil u inostranstvo. Puna podrska sindikatima!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok god imaju alternativu Njemačku oni ce štrajkati
Mi gradjani trebamo tuziti nesposobnu i neobrazovanu Vladu Kantona Sarajevo, jer ne brinu za nase gradjane i pacijente, zato sto ne zele da ispune opravdane zahtjeve zdravstvenih radnika kako bi oni mogli nastaviti svoj rad i lijeciti gradjane. PausalForto i Konakovic svojom neprijateljskom i izdajnickom politikom zele da otjeraju nase doktore i zdravstvene radnike iz zemlje u egzil u inostranstvo. Puna podrska sindikatima!
Ovo je sve maslo SDA. Hoće da ruše kantonalnu vladu. Sve je bilo isto kad je i u kantonu vladala SDA i niste se bunili. Bagro! Zašto ste studirali medicinu kad vam pacijenti ništa ne znače? Baš vas briga što je svo ovo prepucavanje preko naših leđa. Spakujte se ako vam ovdje ne valja, idite i perite njemačke g... ice
strajk medicinskih sestara jer hoce plate ko doktori
Glasali smo i izabrali
@bokiloz koga kod da izaberemo nama je ocito isto
Mama mi je narucena na hitni ultrazvuk u februaru, jer nemaju dovoljno radiologa. U Sarajevu postoji samo JEDAN neurofizijatar, i to privatnik - sve majke djece autista, cerebralaca znace o cemu pricam. U Domovima radi po 1 psihijatar, vec i sam lud od guzve, pregaraju. Podrska strajku ljekara!!
Molba KLIXu:Kako svi znamo, Automatic 424, Diplomatic, citamotuA323 , Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
E možete zamisliti kakav je jad ovaj RepublikaBiH2? lik ima 300 pluseva na 130 komentara ,znači on se izloguje i loguje,stavi 2 plusa i neko se izradi par puta, znači ni majka rodjena mu neda plus,ni brat,ni sestra ni otac...ma ni SDA mu ne lajka komentare hahahahhahahaha Idi samoubij se ,ne voli te ni onaj kojem nije uspio abortus
Kad mi građani nismo u stanju izaći na ulicu i stati im u red da vide da nas ima milion i da će izgubiti iduće izbore, neka bar ovi nešto naprave za sebe. Političari su stoka i podržavam i štrajk i medicinske radnike.
Edo lazov i primitivac
ruzno je suditi knjigu po izgledu ....ali na ovoj slici ;(
Napokon normalne teme. RS nemože čovjek vidjeti više
hoce li dobiti plate i uplacene doprinose posto nisu radili
Cim neko porucuje da zeli da obori sadasnju vladu KS, odma znas da ga je potkovala SDA ! Ako hocete nesto da rusite, pravac Poljine pa rusi koliko ti drago.Ovu vladu KS ne smijete dirati inace imacete posla sa gradjanima Sarajeva 👹
Ma koga će oni rušiti???!!!!!!!!!!!!!!! banda egoistička..
Ovaj Selimić je bio br. 12 na izbornoj listi DFa za skupštinu KS, na zadnjim izborima. Da je prošao morao bi glasati za ovu istu vladu koju hoće da ruši. Samo kažem.
Sad ste nasli pricati o obaranju vlade?? Zasto ste cutali sve ove godine?? Bilo dobro?