Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA botovi like this...
🤣🤣🤣🤣🤣
sta je bot?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zna se desiti i u uređenim a ne u ne uređenim zemljama PUKO KVAR SAD ĆE TO SPECIJALNE EKIPE DA POPRAVE
problem je što nisu uz rekonstrukciju zamijenili i kontaktnu mrežu, nego vratili staru koja je već krpljena na 100 mjesta.
ljudi.kakva je ono guzva oko 7 sati .od alipasina addiko banke do gore Otoke. vozilo na vozilo.7 navece.nije nikad bilo. jest 1.traka manje uz pijacu Alip. ali gore dalje je bilo full sve.
Treba naci da li ovo neko sabotira i otpustiti sve ko na bilo koji nacin pokusava nastetiti gradjanima kako bi ocrnili politiske protivnike
Polupismeni mali zeleni su stvarno totalno neobrazovani i ne znaju razliku izmedju tramvajske pruge i kontaktne mreze! Mali, maleshni zeleni dobro vam je rekao ideolog mrwipes "sda je seljacka steanka, pa sta..." Vase frustracije zbog nedostatka regularnog obrazovanja rjesavajte na drugim mjestima!
Joj zamisli da je nedaj Boze neki Sda-ov ministar odgovoran, sto bi se lgbt ateisti i komunjarski botovi navadili i zakmečali 😁 Ovako, kazu 'nadam se da ce se brzo popraviti, idemo dalje 🖐' haha, bagra Trojkaška licemjerna
VD Mujagic na aparatima
Lego kockice 😂😂😂
kasablijice se jeftino prodaju pa im rekonstrukcija tram sao koji je već bio u planu je vrhunac politike jer zanemarit ćemo sve ostale manjkavosti izgradnje i ugovora zataskanih javnosti,zanemarit ćemo dz koji su bolje usluge pružali poslije rata,pogan grad, građane koji ginu jer policija ne radi svoj posao,Srbe koji vladaju u Sa,mtel uslugu pored domaćeg i sve to prenesemo na viši nivo,državu gdje su Bošnjaci izgubili vlast.Nezajažaljive jeftine sarajlijice su prodali državu.
Mikica! Kasablije ti j..u ma..r!
Koliko vidim, odmah se sda proziva i ako se ne spominju u textu.. Ehhh sad pravo pitanje, ciji su ovdje botovi? Sda ili Trojke?
Joj zamisli da je nedaj Boze neki Sda-ov ministar odgovoran, sto bi se lgbt ateisti i komunjarski botovi navadili i zakmečali 😁 Ovako, kazu 'nadam se da ce se brzo popraviti, idemo dalje 🖐' haha, bagra Trojkaška licemjerna
A ne tek kad za 2-3 god se otkrije koliki su krediti dignuti i pod kakvim uslovima da bi onaj jazavac simtomaticnog prezimena Šteta mahao pred kamerama, bit ce po dzepu :)
Dugo su i radili
Polako, kada dodju novi tramvaji bit ce oke...
Dosta je izdrzalo
Ma vi ovdje nemate pojma
Sve sto je dobro to sam ja a sve sto ne valja to je neko drugi ili visa sila-mentalitet naseg naroda
Gdje je Šteta da popravi štetu? Šalim se malo, može se desiti naravno, nadsm se da ce se brzo popraviti.