Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine ista prica. Hrvatska je od 90-ih nabavila 15 aviona za gasenje pozara, BiH nije mogla ni jedan.
I gdje si mislio da ce mo ih puniti vodom kad budu zatrebali?? U HR su pozari najcesce kod obale i mogu ih puniti na moru i imaju koristi od njih. Nama su vise potrebni helikopteri za gasenje pozara
Inače u BiH nema niti jednog jedinog jezera dovoljnih dimenzija za punjenje makar air tractora. Niti jednog...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kupite kanader bando korumpirana lopovska ne da uvjek nešto tražimo kao zadnji jadnici
Znači opet mora pomagati Hrvatska i mora trošiti svoje resurse dok BiH baš briga.
Doveli ste do situacije da je Hum Bosne aka Hercegovina (Herceg Bosna), kako god zvali jug Bosne, postao jedini Mediteranski dio Evrope - zadnja rupa na sviralu, zaprdak.
Nemaju tii klošari ni za kući gasit...
Što ti je kompleks.
Bagra za ovoliko decenija nije mogla da nabavi kanader! ZAMISLITE KAKVI SU TO DEBILI NA VLASTI. Od lokalnog do vrhovnog nivoa. Ne bitno koje su nacionalisti. ISTI SU DEBILI!!!
Pola drzave im gori, a oni nas toliko mrze da svake godine gase i kod nas. Pa jbt da ne mozemo jedan kanader kupit. Svake god steta bude valjda od koje se 10 komada moze nabavit
hoce li se javiti Sejdo Komsic pa stopirati molbu. koji je to licemjerni *upak
Nasi politicari nocima ne spavaju zbog ovoga oni su bas osjetljivi sredice to
Ma gasili bi mi al prodao nam Brankovic kanader
svake godine ista prica. Dajte mi, narod, cemo udijeliti samo ga uzmite