Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto po igmanu ne trcite sve vas je8alo vise i blokade saobracaja u centru grada
Trebaju se obavezati da će svaki učesnik ovakvih manifestacija koje blokiraju grad posaditi po jedno drvo za dobrobit grada.
Dariva, Vils, Trebević, Igman itd. To su valjda rute u kojima bi trkaci uživali, okruženi zelenilom, ali ne... Mora gospoda blokirati grad da svi vide kako nisu samo uredski pacovi već i aktivni, fit, zdravi ma samo im je nebo granica... 🤡
Pa dokleeeeeeeeeeeeeeeee viseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Gdje nađete u ovako malom i zagušenom gradu zatvarati sve,niste normalni više sa ovim glupostima.
Trebali ste u ponedjeljak, tad ce biti jos toplije
A inace je redovan saobracaj?
Nek trče u svoja četiri zida 🤣🤣🤣
Bravo za trkace i za blokadu. Zdrav zivot je buducnost.
Ovo kako se kome digne blokira grad. Nekakve parade ponosa, trke, demonstracije, koncerti...Pa moze li sta gdje drugo da se ide. Sjasite malo. Eno brate od Ilidze do Vrela Bosne, pjesacka staza, nemas sta blokirati. Trci i paradiraj 3 dana. Sjasite vise sa grada.
Opet maltretiranje nas gradjana ,dokle vise ? Idite na Darivu,Vilsonovo,Aleju na Ilidzi i sl. a ne ovako svake godine drzati nas kao taoce Vase utrke ,koja ima za cilj jedino uslikati se za Instagram i sl.
jesmo postali necija prcija... izmisle se utrke da se omaste brkovi pojedincima
Eliot kipcoge trco po afričkom blatu godinama da bi oborio svjetski rekord 42km maraton. A ovi citav zivot žive na državnoj i babinoj sisi da bi istrčali 5k da se uslikaju za instagram. I ja kao običan građanin zbog tog treba da se vozim okolo glavne ulice????
A ako nije tako nek mi neko da tabelu a rezultatima, kad je neko u Sarajevu ikakav rekord oborio / postavio. Pogledajte sebe u ogledalo i recite da ste beskorisni ko ono crno ispod nokta. Mi ćemo se truckat za vaše "trčanje"
NEDJELJA, dan koji zauzima posebno mjesto u DUSAMA i SRCIMA stanovnika Republike Bosne i Hercegovine. Dan kada se KUPAMO nakon naporne sedmice i kada OKUPANI, poslije odgledanog DNEVNIKA izlazimo na nase PROZORE i BALKONE i nesebicno u 22h uprilicimo GROMOGLASNE aplazue za NADRI DR BILL GATESA i zlocinacku WHO, kao i za nase PLOTiticare i PODANIKE! Hvala Vam!
nista gluplje nema nego ovo trcanje po cesti. Gazele ako hoce da glume sta nek idu lijepo u najveci park u tom gradu i nek trce okolo njega koliko im je volja. Ovako u x gradova ne mozes autom po cesti koja je za auta ..... + nije im ni zdravo tracanje po asvaltu.
Nikad mi nije jasno bilo sto se ove gluposti odrzavaju u gradu i blokiraju saobracaj..imas brate šumu, stadion i trči