Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jebes to vazno da su bosnjaci hrvatima izabrali komsica ....i sto je Najgore sto bosnjaci misle da su Time zajebali hrvate (A HDZ nije bolje moglo ispasti)
Gospodine Komsicu, da li smo izdani i da li se stidite svog cina prevare? Da li ste izdali birace, gospodine Komsicu? Da li bi ostavka bila stvar casti? Biraci pitaju da li drzava treba da stoji zbog vasih licnog interesa? Ko je sad na prvom mjestu? Odgovorite nam gospodine Komsicu? Vi ili drzava? I vi ste to pitali SDP prije par mjeseci. Pa dajte sad ostavku i rijesite sve probleme u drzavi, budite primjer drugima gospodine Komsicu .... hocete li?
Zovni Komšica on je hrvat.
Nisu došli na posao ali zato će uzeti regularno platu, kad platu uzimaju ne gledaju jesu li srbi, hrvati ili bošnjaci
Bilo sto bilo,lizoguzi i dupedani,nece uspjeti Bosna je i vece gadove nadzivjela od ovih smradova.
Ko ne dodje nema dnevnice i plata...Zakon promjeniti pod hitno.I ja ako ne odem na posao ne dobijem nista.Dobijem opomenu .Jednu drugu i otkaz
vlasi
Ima li kakvog displinskog postupka kad se ne dođe na posao?
Šta će nam izbori? Imamo Bakira i Željka i Milorada. Očito da je to sasvim dovoljno da sve funkcionira za 5 :-)
Nek' je podržao član iz reda hrvatskog naroda :-)
Ignorirati, bojkotirati i blokirati. Dovesti Bošnjake u takav položaj da ne mogu zakrpati ceste po Sarajevu bez da se pita druga dva konstitutivna naroda. Od 1.1.2020. ionako kreće "evakuacija" za Njemačku pa im treba dati što veći poticaj.
Sve je to u ''pet deka'' : krimosi, politički bandidosi,minderaši, halkari, smranaderi to je uštimana, usklađena ekipa koja sistemski uništava biće Bosne (BIH ).
Saka jada 10 % satavila se na Dodikovu stranu zaboravljajuci da ih je vecina u FBiH gdje su Bosnjaci ogromna vecina.
Čović se preračunao! Sada mu idu vrlo tečki i mučni dani.
Mamicu vam šovinističko-fašističko-izdajničku
@mister---bin vozi u tursku islamisicki izdajnice
Da neko ne dođe na POSAO u realnom sektoru, dobio bi odmah OTKAZ !!! U BiH političari mogu sve: da kradu, da ne dolaze na posao, da govore protiv države, da veličaju osuđene ratne zločince, da troše novce poreskih obveznika bez kontrole, da sami sebi određuju visinu plaća i naknada......u ovakoj ŠUGAVOJ državi može sve !!!
BOSNJACI NE POPUSTAJTE UZP I GENOCIDASIMA NEMA VEZE KOLIKE STETE BILO. IZDRZALI SMO U RATU NJIHOVE NAPADE MOZEMO I OVO SHRANJE.
samo vracaj za komsica ...iduci puta ce te razmisljati unaprijed :D