Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu vam glupu jeste vi normalni? Smanjujete ovisnost o pitkoj vodi tako sto osijecate cijevi sa obliznjeg brda a kacite se na cijevi koje jos nisu ni polozene... MAJKE MI NIJE MI JASNO STA SE OVO DESAVA, ZNAM DA SU POLITICARI PLACENI DA OVO RADE ALI MI NIJE NAROD JASAN ZASTO SVE OVO TRPI!
Pa moras polozit nekad cijevi za nove, stare ne mpras sijec
a jes se navio ovaj britanski portal. znaci ovo je logika. necemo da budemo ovisini o jeftinom ruskom plinu od 255$ nego nekom drugom po trzisnoj cijeni od trenutno 1700$ a bice na jesen i do 3000$. logika bez logike samo puka iracionalna mrznja.
@001 taj aerodrom u Trebinju se nikada napraviti nece.Covjece pa ni aerodrom Banja Luka nema dovoljno letova da bi bio potpuno rentabilan a kako bi onda taj u Trebinju bio rentabilan. Sto prije to shvatis neces doci u priliku da bas ti pjenis na usta.A vidjecemo sta ce biti i sa Buk Bijelom.
Dajte nam američki gas, nećemo rusku, šta košta da košta, nije beg cicija. Stasale su nove generacije, treab i one da nauče da se smrzavaju.
Cuj ovo glasali srbi za ovo hrvati glasali za ono bosnjaci nisu glasali. Dokle vise ta plemenska filozofija. Niste vi gospodo u VM nikakvivpredstavnici naroda nego izvrsna vlast koja radi na osnovu zakona i procedura. Ovo je za zatvora!
Puse li ga Miloradu ova dvojica sa slike???Onako pitam...
A ovima iz RS.Bez saglasnosti Brcko Distrikta Bosne I Hercegovine koji je pod direktnom juridikscijom BIH i koji ima 490km/2 ,mozete postaviti cijevi do Brezova Polja I onda traziti dozvolu od vlade u Sarajevu.Toliko o snovima. Niste jos svjesni da je to granica entiteta.
Nek neko javi pumpadžijama da je danas nafta pala 12% na berzi.
Juzna interkontinentala Sarajeva a ne BIH.Posto jedino oni koriste plin. Dobili su milijarde za autoputeve sada hoce mijarde za cijevi koje cemo svi placati.A Tuzli ni jedan jedini km ni autoputa ni brze ceste, parne lokomotive jos u funkciji. Dokle to iskoristavanje do neslucenih razmjera.
Po meni Hrvati su trebali stat sa nama , pod jednu komandu, zna se kosu muslimani danas ste časti sutra ,nož Gos Dodik i Gos Covicu ovo je naša zemlja pogledajte intervju Gen Puk Ratka Mladića iz 1992,
čija je ovo zemlja, mater ti tvoju
Bošnjaci nisu glasali. Kako je onda na čekanju zbog ministara is RSa?
Narod isto treba da zna da je LNG ( tečni prirodni gas) koji dolazi iz Amerike 40% skuplji od Ruskog koji BiH dobija po povoljnijoj cijeni
Pa neka ga, makar ga ne koristili
Netačan navod Federalnog medija da je Istočno gasovod nepotreban. RS je kao strateški važan projekat utvrdila gasovod iz Srbije i uradila svu potrebnu studiju.
Ni sam ni znao da smo na gasu 😂😂😂
Ne vidim uopste kakve veze RS, entiteti generalno imaju sa drzavom. To treba graditi, RS je napravila isto plinsku konekciju za rafineriju bez da su ikoga ista pitali. Na potpuno isti nacin i ovo treba uraditi.
Da ne strahuje od cijena plina?! Pa preko tog južnog toka ce gas biti 300% skuplji! Koga vi lažete i pravite budalama?!
ja budala iz federacije, pa Republika Srpska otkacite ih sa ruskog plinovoda, i onda nek vicu heljp (3000dolara) americi i engleskoj hahahha ... po 10x vecoj ceni, slobodnoo bolan, .. ne mozes ti radi njih u EU nikad, sve pogresno i heljp rade..
Trebala vam vode u Banja Luci da se okupati sjedite do federacije