Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obustavite placanje rezija, kirija ili dajte novac za iste, dajte gradjanima “obestecenje” za dane kada cemo biti zatvoreni, jer ne mozemo zaraditi za osnovne troskove koji divljaju. Ko zeli da udje u drzavu obavezan test, migrante maci sa ulica, ostaviti samo osnovno da radi i strpit cemo se. A zatvoriti nas bez feninga, to vam je ravno izgladnjavanju gradjana i tjeranje u dug.
Dzema branko fazlinovic i ona iz Mostara ney kako se zove opstruišu moju malenkost
A mozes jarane raditi, ali ne mozes imati na 40 m2, 20 stolova to nije normalno ni u najbolje doba
U Mostaru kao da je 2019. g. Ima li dole ko *uda uletit kad je koncert??
A 2019 godina je je bila super, nikad se nije bolje zivjelo nego tada, to tek sad vidimo..
smanjite cijene pa onda ostalo sprovodite
IMENA?
Za proizvodnju bioloskog oruzija grupe C (najslabije) nije potrebno izmisljat, nego se tehnologijom tretiraju virusi iz prirode. Virusi gripe, korona virusi, respiratorni virusi su dobar materijal za bioloske oruzije koje dolazi u forni opasnije gripe. Nijedna drzava nece direktno napasti drugu zbog straha od odmazde. Kad u svakoj zemlji ima zrtava, nema medjudrzavnog napada, jer radi se o kompanijama i WHOfuj.
Ima drzave kad treba kaznjavat , a kad treba obezbjedit vakcine onda nista onda se nemogu dogovorit ko ce uzet milione
Ima drzave kad treba kaznjavat , a kad treba obezbjedit vakcine onda nista onda se nemogu dogovorit ko ce uzet milione
Što se tiče ugostitelja potpisujem da vlast uplati 80% plate osoblju i vlasnicima isto na prijavljenu zaradu. Pred postavljam da se radnici ne bi žalili, malo bi odmorili i dobili približnu svotu. Al gazdama ne bi godilo jer puno više pokupe nego što prijave. I bune se gazde više od robova jer njima je kajmak a ovim sirutka.
Gripa (ne prehlada) je fatalna za neke ljude. Svinjsku gripu su htjeli predstaviti kao pomor, al bila je slabija od jakih sezonskih gripa. Osnova gripe je da pogorsava osnovne bolesti, naslanja se na posljedice mediko terapije, i da kod takvih pacijenata moze inicirati bilo sta..
Gripa ubije puno ljudi. Sta je sa smrtnoscu od gripe ovu godinu? Kazu: -jaci virus istisne slabiji virus. Kazu i da su neke osobe istovremeno zarazene sa dva soja kovida? Zasto jaci soj nije istisnuo slabiji? Ako je kovid istisnuo gripu, ima li neko da potpise da niko ove godine nije umro od gripe. Potpisi pck t mtr.
Imate opciju da radite ili smanjenog kapaciteta postujuci mjere ili nikako. Izbor je na vama. Ima zakon pa vi izvolite. Haj da rade neku plemenitu stvar ili vise cilj, ali ugrozavanje zdravlja i zivota da bi konobar imao ono malo bijede sto mu gazda da i da gazda ima 100-200KM dnevno, e to bas ono morbidno. Svi nesto govore politicari ne gledaju narod a ovo je klasicni primjer kako naroda zaboli za narodom!
Zatvorite nargila barove, pedeset idiota dudla jedno crijevo, ako oni nemaju mozga poduzmite vi nesto!
@Muscu..@xsa Dame: Ne, ne mislim da ne trebate, ali trebate da vratite clanske kartice i da se ispisete iz stranKi.Nema potrebe NIKADA da jedan doktor bude u politici.Tacka.Sami se organizujte, ne bih ja da vama neko komanduje, ali posto je svaki treci LEVAT u politici.DEAL WITH IT!Dok ne budete samostalni.Ja vjerujem u vas, uzvratite povjerenje i bacite clanske.btw 2 mjeseca placenog godisnjeg, gdje zelite? LP.
Za ne drzanje distance 212? Idemo prema kolektivnom ludilu zvanicno.
Koji su? Da ne idem džabe.
A da malo odete u Mostar ? Dole mogu koncerti jel tako?
Samo zatvaraj... ne mozemo mi nista ispostovati... svakako jedni te isti sjede i ispijaju kafe...