Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ce to rijesit SDA lunch paket
@klixJeSDPPortal2 Is je kriv hhaha
@klixJeSDPPortal2 Vidis ti da ja u komentaru nisam okrivio SDA nego sam kao rijesenje naveo SDA lunch paket koji se je pokazao veoma efektivnim kad dadnes sirotinji oni odma se usute i ne traze naknadu od drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hoce to ko gradi kuce bez dozvole, ili dobiju dozvolu preko havera u stranci
sabur ....sve ce to sda da popravi....ako alah da
@BradavicaKacavenda Jes' vala baš, sve ovo u Sarajevu što je napravljeno bespravno je Džemal Bijedić rahmetli podijelio građevinske dozvole.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXDate.club
Ma samo cjepajte drva za grijanje. Šta vas kuri bolac.
opća katastrofa, ali bitno je upitno RS i BiH....ccccc.....koji smo mi jadovi...... :(
kad je ovakva havarija od dvodnevne kiše i vjetra, šta bi bilo da zapuše jedan pravi tornado? baš me zanima da li bi ijedna zgradas izdržala
Priroda uzvraća udarac!
Svake godine ista situacija..sta bi da kisa pada 10 dana bez prestanka ..:(
Lijepa Hercegovina
Za ovo su krivi didikovi srbi sto koce BiH prema Eu i Natu. Sad bi ovo sve Eu napravila za zivota
Mislim da svake godine citam iste clanke u vezi poplava u BiH i opet svake godine sve isto i nitko nista da poduzme :/
Pare od donacija se profućkale
Moje nisu.
Kako su jadna, prljava i zapuštena inače sva ova muslimanska sela u Bosni..
Mi smo siromasna drzava sa neukim narodom, lošom i zapuštenom infrastrukturom, i nije cudo da nas svaka kisa i snijeg paralise.
Čim se nešto malo desi , neka nepogoda , malo odsječeni odmah su i oni sa temperaturom od 37.1 °C teški bolesnici kojima je potrebna hitna pomoć. Diži helikopterski skvadron
evo prilike sda ovskim govnima dw opet kradu pomoc i da je pripisuju sebi dq su oni pomogli a ti narode budi i dalhe glup i cjeruj sda lazima
@IzetSmriko01 Ja znam covjeka koji je 2014. platio radniku jedne firme koja je intervenisala zbog poplava da mu masinom srusi balkon, da bi aplicirao za pomoc. Srecom saznalo se, pa je nije dobio. I psovao je tada nacelniku majku ezdeaovsku lopovsku zato sto mu nije dao.