Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vladika Grigorije je rijetko zanimljiv lik, doci cu do te knjige obavezno ...
rijetko zanimljiv...? Misliš smo pođahkad interesantan? De malo preuredi rečenicu, draga moja.
U Bosni si svojim rodjenjem proklet i nesrecan. Kuknjava i mrznja su dva najveca brenda Bosne. I nije tacno da su problem tri naroda i tri religije. Problem je sloboda koje nema, a nema jer se sloboda mora djeliti sa drugim.
@rade_s Tako su Srbi govorili nekoliko godina prije rata: "Draga sloboda". I etničkim čišćenjem svedoše nesrbe na 5% da bi bili slobodni da ne dijele slobodu ni sa kim.
Gledao sam svojim ocima:popa kako sveti vojsku 92-ge,fratra da obavlja molitvu,hodzu da uci i ljude pred njim!Molim vas nemojte mi pricati VI o miru,o tome koga da volim i sta da radim.Da ste se vi pitali nikog od nas ne bi bilo.Bog da,jer postoji,Vi kao predstavnici:nikad,jer niste dostojni!
Kada sam ja ovo izjavio i objavio. Davnih dana...
Kad ce memoari vladike Kacavende??? To ce biti bestseller.
odabrane ispovesti kačavende?
Jos kad bi jedan lazov i opsjenar poput ovog znao sta su ljudi a sta neljudi. Vjera je zlo koje treba iskorijeniti da bi covjek napredovao.
Srbe nazad u Mostar. Jedino oni mogu okončati ovaj status quo između Bošnjaka i onih ugroženih da bi grad konačno krenuo s mjesta.
@indoktrinator Granica je samo u tvojoj glavi, indoktrinirani...
@BozijiRobRobSvogUma Granice se čunom obaraju...
Opet četnici mijenjaju kokarde za petokrake. Ne pali vam vise taj trik ;)
@VlahoRemovex vlasi - pogrdan naziv turaka osvajaca kojim su imenovali deo srba koji nije hteo da se pomiri sa okupacijom bosne bosnjak - pogrdan naziv turaka osvajaca kojim su imenovali deo srba koji je prihvatio okupatora i lizao mu dupe
@VlahoRemovex lepa je to prica koja sluzi da se operete. mi znamo, vi znate, svi znaju da ste vi isto sto i mi samo poturceni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
GRIGORIJE OBJASNI TO SVOJOJ BRATIJI U BL PALAMA DOBOJU BIJELJINI ITD
on je visoko pozicionirana politicka licnost u SPC.lopina .oni bi zalili za komunistima kako bi ja ty bagry rastjerao.
sve popove avecenike i hodze u gasnu komoru zajesno sa covicem dodikom i ozetbwgovicem!!!! 🔥🔥🔥🔥
naravno
Za one neupoznate. Ovaj mirotvorac i cestiti covjek je inace bas onako bosanska dusa. Inace stovatelj lika i djela laktaskog krmotija. Evo kako jedna svestena osoba razgovara. https://youtu.be/WSLWwFfS1l8?t=4m59s
@zdruzdjo to ti je detalj sa dna kace. Protjerao je onog lika iz TB zato jer je govorio istinu o spremi crkve i cetinja. Ja mislim da se lik zove Blazo
@Gorstak i??? Jeli to mjenja nesto.? to je onda ok da prica na ovaj nacin???
Za one neupoznate. Ovaj mirotvorac i cestiti covjek je inace bas onako bosanska dusa. Inace stovatelj lika i djela laktaskog krmotija. Evo kako jedna svestena osoba razgovara.
Za one neupoznate. Ovaj mirotvorac i cestiti covjek je inace bas onako bosanska dusa. Inace stovatelj lika i djela laktaskog krmotija. Evo kako jedna svestena osoba razgovara.
Mudar je Vladika, da nije, nebi bio Vladika!!!