Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ups....gotovo je. :) "Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić kazala je da je Srbija također zainteresovana za priključenje NATO savezu i Evropske unije."
@operacija labrador Na istoj stranici naslov. Pens poručio: Zapadni Balkan da ide na Zapad Vašington ostaje partner Zapadnom Balkanu, podržava Dejtonski sporazum i dijalog Beograda i Prištine, poručuje potpredsednik SAD Majk Pens.
Može li samo EU a ne Nato ,korumpirani žohari!
jad od "drzava"
Ovaj Zvizdić je totalna Budala on nešto vidi što niko nevidi
Samit Jadranski roba, koji moraju lizat guzicu vele silama... pogledaj ih.... kad pogledas ove supke i nekadasnji Vrh SFRJ tuga te ufati... Nikakav prestiz nikakav gard... Lafo neko im dao skupa odjela u njima ko tenedzer prije vjencanja kurcevit i glup
Svi ulazite u NATO uskoro. Sve se zasniva na vazalstvu. Ameri su zavrsili Balkan, nek se spremi Venecuela. Smotana EU ima da kupuje prekookeanske skriljce i plin. Ali nevjerovatno je kakvi ludjaci i seljacine vode SAD. Cuj Rusija htjela da ubije premijera CG ali eto nije bila sposobna.
Jos samo puske fale pa da streljamo
7 precjednika - pola naših
Od kad je Ana Brnabic zasjela Mile je nestao u magli.
Od kad je Ana Brnabic zasjela Mile je nestao u magli.
Poserem vam se na nato i vase povelje.
Tako je pajdo
Sve banda koja zivi na grbači svoga naroda,politika je kurva dobro kazu stari ljudi
dr. Zvizdić preaktuelan i neka je, pokazati radom opredjeljenost i namjeru u kojem pravcu ide ovaj brod zvani BiH. U konačnici VM je fakat dalo ono što nijedno nije a svako normalan bi se sad ponosio ovom sazivu na čelu s Denisom.
Zvizdić ima ograničeno djelovanje. Ta ograničenja su uslovljena Ustavom BiH Dakle, on ne može djelovati kao klasični predsjednik vlade. Nemoj ga previše hvalit. Ponavlja iste fraze i djeluje u predviđenom okviru. Nnije tu potrebno neko veliko umijeće.
Pustio sam vodubal nikako da odeš, pretvrd si za prvo koljeno cjevke !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Ana Brnabić kazala je da je Srbija također zainteresovana za priključenje NATO savezu" E bas je pala s kruske i to "kazala" :-)) NATO je nacisticki/fasisticki/zlocinacki vojni savez i najveca prijetnja miru na kugli zemaljskoj. Srbi se tu ne mogu naci ni u snu.
@sashapuskin Ma, nije ona to izjavila. Da jeste to bi bila vijest godine, ali sigurno NIJE. Ovi sa klixa su često "pouzdan" izvor informacija.
@ADLER Ma znam da nije. Zato se i zezam. Ne moze premijer Srbije da prica takve gluposti. Nije Ana Ivica Dacic da lupeta ko maksim po diviziji :-)
Pa gdje je ovdje precjednik najmoćnije države republike Srpske ?
On je skokn'o do Venecuele
Mi smo za mir - NATO savez;
A rat je mir, to je govorio čuveni pisac Orwell.