Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OHR je tu da nas zbunjuje dok nam ne otmu sve u državi. Voli Vas OHR !
inzko ne jedi odreske samo, koristi bonske ovlasti i skidaj ovu ludjacku kosulju !
Progovorio protektor kvazi drzave o njenim perspektivama. Germanizovani slovenac i naslednik franca ferdinanda
Ovaj Incko je jos i simpatican s obzirom da je predstavnik okupacione vlasti u Bosni i Hercegovini. Samo kad zamislim da funkciju obavlja neki drugi nakaradni EU prokurator, kao na primjer Ketrin Eston, Incko mi izgleda kao rodjeni Bosanac.
perspektiva nam je jeftina cigara
Incko je najveći krivac za stanje prije svega u Federaciji, a onda i u cijeloj BiH.
dobro je znati da bih ima perspektivu... to je dovoljno... nadam se samo da ce poslije vladavine "djavolje sestorke" ostati barem toliko... perspektiva
iz mog ugla Incko nista od toga,sad ce dodik odma izjavit da ti samo mozes pricat u ime koga cek austrijanaca il bosnjaka on je glavni baja.Ja bi ga smijenio incko da iz njeg sunce sja pa kad bi ispo treci svjeski a ne balkanski rat,sta vam radi baja vuca vas ko kantu masnu krmaca.