Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj zavod treba potpuno zatvoriti!! Neradnici veliki prije svega, veoma los odnos uposlenika (med sestara, doktora i ostalih) prema pacijentima a pogotovo trudnicama! Dno dna!! Treba zaobici u sirokom krugu ovu “ustanovu” i ici bilo gdje drugo
Zašto ne potpišu ugovor sa privatnim citolozima kada nemaju kadar. Kod privatnih pregleda nalaz bude za maksimalno 7 dana. Ovako samo ugrožavaju zdravlja pacijentica.
Zasto direktor svjesno odobrava godisnji odmor kad dobro zna da je jedan citolog na bolovanju i da ce samo jedan ostati da radi u citavom zavodu? Smijeniti doticnog direktora i citav kolektiv pod hitno!!
A otjerali su dr. Igor Jeremić, stručnjaka svjetskog glasa, koji je redovno dolazio u Sarajevo a sada više ne. Srećom njegova poliklinika u Beogradu normalno radi i tamo u toku dana završite sve, čak i zahvat radio terapiom, ukoliko je potrebno.
Papa test sam cekal 3 puna mjeseca za to vrijeme sa je sta bilo ozbiljnije mogla sam i umrijeti nikad mi to nije jasno da kod privatnika za 150 kl u prosjeku cekas papa teat 10 dana a kod ovih hostapleera 3 mjeseca. Sami te tjeraju da svoje krvavo zaradjene pare sajes na privatno zdravstvo iako uredno placas i drzavno.
Zdravstvo i Sigurnost u Kantonu Sarajevo bilo bolje za vrijeme Rata nego sad ! Vranic i Katica sve unistise
Misliš Katice? To je najbolje u vlasti raspoređena familija poslije rata.
Zar u Sarajevu ne tece med i Mlijeko od kako su Trojkasi na vlasti kako sad ovo !
Au, lokalitet Otoka. Vjerovatno svaka žena koja je ikad tamo išla, može vam reći da je bolje da ne idete tamo ako imate igdje drugo, a sve zbog krkanskog mentaliteta pojedinog osoblja. Na bahatije medicinare nisam naišla. Cini mi se da neki od njih tamo namjerno otežavaju trudnicama. Ako odete negdje u inostranstvo, specijaliste skroz prizemljeni, pristupacni ljudi- zavrsili fakultet zbog drugih da im pomažu a ne da pumpaju ego ko naši mrski krkani.
Ma ovo je prestrašno. Sram vas bilo kako ste nas ojadili, svi političari.
Zdravstvo u bosni - imas srčani? Zapali cigaru popij šljivu, ne drami. Sve je to ne normalno nego najnormalnije
Praksa u zemljama EU je da se vrše preventivni pregledi , tako poštom dobiješ poziv za pregled sa tacnim datumom i satom u minutu kada si naručen-a i naravno ako se ne odazoves 3 put fino POPASES KAZNU , a upitno ti je i zdravstveno.
Pametno i podrzavam u potpunosti. A ne u ovom zavodu, mlada djevojka dodje na preventivni pregled, da bi dr rekao da nema potrebe da dolazi i radi pregled jer je mlada, bez obzira sto su u porodici genetski nasljedne bolesti rakova 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ toliko o tome i da dalje ne pricam 😅
Kod nas ništa ne funkcionira to je fakta
Tako je to, kada radiš u J.U., obično ti kažu biti će za 3-4 sedmice...privatno to bude za 7 dana gotovo, šta reći više...muka mi je od ovih J.U. lezihljebovića
I na kraju se cude povećanoj smrtnosti