Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tile je bio lik i po.
NE VRAĆAM SE U KASABU BILA SAM NA REDŽALJKI ZGUJZILI ME KO VOLOVI I SLOMILI MI EKRAN OD LAPA TOPA BABO ŠUTI RAD MIRA U KUĆI A JA SAM SE OFARBIKALA U BOJU KAGANE HEHE FENIRAM SE SVAKI DAN ODOH DO AMELE FENIRAT KOSICU UŠTEDIT MARKICU
Diktator i po. Sjeme mu se zatrlo fašističko. Amin
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo je prije 60 godina bio svemirski brod na nebu.
Tito je bio gospodin i licnost cijenjena po cijelom svijetu, cija je rijec nesto znacila. Danas imamo milion nekih kurcica ministara, predsjednika obicnih cobana koji samo sluze za kradju i prepucavanje visih sila preko nasih ledja.
Kako da ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedan i jedini TITO
Trebalo je izgraditi drzavu kao sto je bila Jugoslavija i zasluziti tavo postovanje kakvo je imala. Steta sta je od nje ostalo.
Hebo vas Tito, bjelosvjetska marioneta koja je sluzila da se veliki prepucavaju i igraju igre,Tito je bio obicni lutak u svoj toj svjetskoj igri,pokret nesvrstanih je bio proizvod velikih igraca ,Amerike i Rusije,da mogu raditi tzv kompromise a ne gubito svoj ego,eto sta je bio taj vas Tito,isprdak svjeta i svjetskog porezka koji je sve dobro unovcio u osobnu korist i hedonizam,..
Danas auta mogu 410km/h da idu
Koliko je ovde tito silovao žena ?
ovdje je snosaj dozivio pored sofie loren
lik koji moze da se pohvali da je karo u avionu i to u spavacoj sobi. malo je takvih 🙄😊
Da se podjetimo, drug Tito, komunistički diktator, ratni zločinac i poznati kuhar svinjske glave.
Bas sam u Salzburgu, morat ću da vidim Jel se vratio, da ja to pregledam🤣
Ljudi lete u svemir a nama je interesantan avion iz titinog vremena.
SMIJETE LI ZAVIRITI U UNUTRAŠNJOST SOLAKOVIH SDA,ŽIROKOPTERA,KOJI JOS NISU NI ODPLAĆENI
Jel Tiro il je Tito ? Pocitajte clanak prije neg ga objavite.
Oni ti ga puse Titooooo, titooooo titoooooooo
Halo,crnogorci,kaze se titinog,mujinog,mustafinog a ne titovog,mujovog,mustafovog.
Tito gospodin bio.