Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbija sva manja manja srbija sve tanja tanja srbija smrdi smrdi zlocinom prdi prdi
Haha, sto se neko zabrino za predsjednika...a za tvoj prijedlog rata ce svakako bit, samo sto sad necete proci kao u zadnjem ratu..bosnjaci nisu kao sto su dosad bili, a i islam se mashallah siri i bosnje se vracaju izvoru , Kur\'anu i sunnetu, zato vas je posebno hastra \"novih\" muslimana...haha..
POtpuno ste u punom pravu ,te i ja mislim da bih mnogo casnije i pametnije bilo da gos, Milorad ,Kuzmanovic i Uros povedu mnogo vise paznje za gos, PREDSEDNIKA KARADZICA i sve ostale ljude REPUBLIKE SRPSKE a ne da izmis ljaju neke nove nazive bih i za 3-ci entitet [nepotrebno gubljenjevremena].UOpste mi nije jasno kako tako sve jako brzo zaboravljaju,Kako se nasjete one situacije kad je Alija bio uhicen sta su muslimanski mediji cinili [da se mora obavezno pustiti jer je to predsednik rep,bih ] a ovi danasnji vlasnodrsci jednostavno posmatraju kao da se radi o golubovima a ne o predsednicima [SRAMOTA] i primijetio sam da se mnogo civilizovanije zivjelo i osjecalo za vrijeme i u vremenu RATA nego poslije rata i ja predlazem imalo razumnim ljudima da pod hitno zapocnu novi mnogo savremeniji i uspjesniji ZLATNI rat!!!!!
TOG IZDAJNIKA I KUKAVICU JE TREBALO UMLATITI I NE DOZVOLITI MU DA IDE U HAG.. A VI SDS-ESOVCI STE KAMARA OBICNIH SEOSKO-PALJANSKIH PROBISVJETA I ISTI STE KAO I VAS VODJA JADOVAN-IZDAJNICI I LOPURDE.. STA JE? NEMA SE VISE STA POPLJACKAT, PA BI \"JOPET\" DA GURNETE SRPSKI NAROD U KRVOPROLICE???
Pa nista...kad dodju da vam pretresaju stanove mozete da ih vezete za stubove tj da ih uzmete kao taoce...ups...ja se zaheba...nema vise JNA...sta cete sad...jadna vam majka...PROKLETA
\"nije izložio konkretne navode o protivpravnom postupanju i da on nije žrtva, a da druge osobe treba da pokrenu postupak pred odgovarajućim vlastima\" sta vise reci
\"Ja sam sada ovdje i nema razloga da se uznemiravaju moja porodica i prijatelji\" Abuuuuuu...smrc...smrc...smrc...necu da se igrammmmmmm.... IUPM! Hej! SA-X - shvatam ja da vi samo \"stancate\" agenciske vijesti, ali daj malo popustite sa ovakvim NEVAZNIM stvarima. Nek\' istruhne!!!!