Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebe i par miliona ostalih. Cudno je samo kako svi sute i trpe...ostalo je postalo \"normalno\".
\"jedan dan koji osuđenik ili pritvorenik provede u zatvoru državu košta od 80 do 100 maraka\" Ovo je strašno. Osuđenici se izležavaju, jedu i dižu tegove, te tako troše novac iz budžeta koji puni ovaj siromašni narod. Umjesto da ih izvedu na autoput i daju im macole u ruke, pa neka zarade sebi hljeb i naprave neku korist za ovu zemlju. Ma ne, bolje je sumnjivim fimama platiti izgradnju autoputa, pa neka pare nestanu, neka je asfalt gori od makadama, neka se put gradi milion godina, neka se osuđenici ne oznoje i neka su na toplom... Čudi me da ova zemlja ikako funkcioniše...
ma kakva elektornika gamad poslati na goli otok zajedno sa dodikom i izetbegovicem.
Prava stvar za nas, kod nas i onako su amaterski kriminalci u zatvorima a mi pravi uzivamo u vlasti i svim blagodatima. Gore bogati!
Kucni ljubimci zapadnih drzavnika imaju slicne ogrlice sa gps-om. Ciji su ovo \"ljubimci\"? :-)
Sto ce im elektronske ogrlice? Imaju vec biometrijske pasose i vize. Ah da...za kriminalce. Takvima se ogranicava i prati kretanje. Ali, ako je tako, sto ce onda onima koji nisu kriminalci vizni rezim i biometrijski pasosi za kontrolu kretanja? Ili su SVI u BiH, sto se tice ostatka svijeta kriminalci, a oni tezi ce jos dobiti i elektronske ogrlice sa GPS-om?
Uvijek nasa drzava kasni:)zamislite debelog lopova i fasistu s laktasa a i spirica okovanim ko u Gutanamo:)) BiH4EVER!
nista to... ovde kao dodatnu opremu treba dodati topovsku kuglu zavezanu za nogu od 10 kila
obavezno dodati malo eksploziva, dovoljno da ostane bez noge ako ne bude slusao, probao da skine :P
Prodajem dekodere uređaja za elektronski nadzor. Vrlo povoljno!!!
Nadajmo se da ce kao u americi morati dici nogavicu, sa SVI vidimo da se radi o kriminalcu.
najbitnije je ovo: \"ĆE BITI, ZNALO BI SE, KOJIMA BI BILA, PROVODIO BI SE\" pa eto dok ne budu...šteta prostora koji zauzimaju ovakve vijesti o stvarima koje BI MOGLE BITI, A MOŽDA I NE.