Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je polupismenim seljačinama rekao, a oni mu se na to smješkaju. Gdje ja živim, alahu.
Allah a ne alah...
@Trump2020 Ne gotovim SDA, ali svaka cast ovom covjeku na ovom potezu. Nastavi tako majstore!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne gotovim SDA, ali svaka cast ovom covjeku na ovom potezu. Nastavi tako majstore!
Sda je u teoriji najbolja stranka na svijetu, u praksi vise zla nanijela bosnjacima nego rat.
@BilinoPolje nazalost. nisam sretan zbog toga. ili ce se promijeniti nabolje ili ce morati nestati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ja ba gramatika je važna, a gdje će pare to nije važno.
i ja sam primjetio da je veliki problem postao što dosta ljudi ne stavlja slovo "h" na kraju riječi. Zaista ne kontam kako je to moguće.
Brod sda tone i njihovi štakori se i zaslamčice hvataju! To je vazno veoma vazno pati te na pravopis a za ostale probleme će mo lako!
Taki na i djecu uce..
pa nije vijest da ih je ispravljao, vijest je da su NEPISMENI. mada to vec znamo
Tako je kada su nepismeni na pozicijama. Sreća, pa ima još malo onih koji ih mogu ispravljati. Brukaju nas gdje stignu!
E jesi napravio cudo za ovu drzavu!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jasmine ne trazi gramaticke greske nego se okreni sustini. Jer ako bi gramaticko pisanje bilo odlucujuce za biranje poslanika, onda seljak nikada, po vama ne bi mogao ucestvovati u vlasti i biti biran. Ako bi nas vodili samo profesori bosanskog jezika otisli bi u p.m. I novinarima se lektorisu tekstovi prije objavljivanja.
Ljusina je kaj Kembridž 😂
Svaka čast čovjeku, najzad da neko i o ne pismenosti, pardon - nepismenosti, progovori. Samo pitanje je da li su ga ovi nepismeni uopšte mogli razumijeti.
@WillyWonka Pa on i jeste govorio svojima da im se ne bi desila greska. 😂 SBB je to. U tu stranku ko god je otisao ili je polupismen ili glup ili lopov i kriminalac. Ja iskreno ne znam nikoga tamo postenog
Teško je jarane sirovini dokazati da je sekundarna.....
U Gusinju nema tih gramatičkih pojmova,haj ba
Šta očekivati od polupismeih političara koje su izabrali polu i nepismeni ljudi, brojali i gori od njih. Loše nam se piše, ova vlada će se samo o sebi zabavljati, i trošiti lovu na bezvezne projekte gdje mogu za sebe uzeti dio, to će biti faktor odabira bilo kojeg projekta, koliko se tu može uzeti, mjerilo. Nama koji živimo u Bihaću nije baš smiješno.
"Za ove pismene" Kad ste svi tako pismeni i pametni, zašto onda ne sjedite na njihovim mjestima? Nije dobro nekoga zbog gramatičke greške podcjenjivat, odma primjedba, nepismen i glup, seljober itd. Puno vaših roditelja i djedova itd. su pravili iste gramatičke greške ili nisu završili nikakve škole i njih bi isto tako trebalo nazivat, a neki od njoh su isto bili funkcioneri u YU.
Samo da dodam, ja Titu nisam pola razumjeo šta priča, a ko zna da li je znao i pisat, ali kao političar je bio klasa za sebe. Vi sad udrite minuse koliko god hoćete.
@klimbim, dijelom se slažem, ali oni su svi završili fakultete, očekue se da se pravopisna pismenost podrazumjeva. Dok se mi prepucavamo oko negacije, jedni negiraju genocid, drugi negiraju pljačke, treći negiraju korupciju, nepotizam, ta negacija im ide odlično.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
COVJEK IM LIJEPO REKAO GDJE SU GRESKE SAMO MOGU RECI HVALA GOSPODINE